Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Dva mladí cizinci z ubytovny napadli a okradli na Brněnsku důchodkyni

Podvečerní nákup v obchodě se smíšeným zbožím se stal ve Zbýšově na Brněnsku traumatickým zážitkem pro sedmasedmdesátiletou seniorku. U pokladny si ji vyhlídla dvojice mladých cizinců. Muže upoutala platební karta a peněženka v tašce. Poblíž obchodu si pak na stařenku počkali a napadli ji.

Byť si žena tašku chránila a volala o pomoc, lupiči ji srazili k zemi a tašku jí sebrali. Byla v ní vedle nákupu i peněženka s tisíci korunami, doklady a platební kartou.

Seniorka, která se při pádu na zem podřela, okamžitě nahlásila napadení rosickým policistům. Ti pak podle popisu ještě ten večer na tamní ubytovně vypátrali dvojici dvaadvacetiletých mužů.

Mladíci sice zapírali, ale nakonec museli s pravdou ven. Zvlášť, když jednomu z nich nedopatřením vypadla platební karta napadené ženy. „Oba muži se hájili tím, že jsou bez prostředků, jsou nyní stíhaní pro loupež. Navíc soudce rozhodl o jejich vzetí do vazby," uvedl policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Foto ilustrační foto, MP Hradec Králové

Štítky mladíci, cizinci, ubytovna, přepadení, platební karta, Zbýšov, Brněnsko

Dva mladí cizinci z ubytovny napadli a okradli na Brněnsku důchodkyni  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.