Počasí dnes12 °C, zítra12 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

TIPY NA TÝDEN: Bugatti days, Bali festival, Severská filmová zima, chutě Afriky, koncert pro onkologii

Pokud jste to náhodou nezaznamenali, tak tento týden bude Valentýn. Já jsem se s dovolením zaměřila i na jiné akce, tedy pokud netrváte na něčem opravdu překvapivém. Ale u těch dárečků ještě zůstaneme, jen byste mohla někoho obdarovat v neděli. Co vy na to?v

Někteří vyprodávají O2 arénu, jiní Forum Karlín. Snem Petry Göbelové, kterou možná znáte ze spolupráce s Pokáčem, je vyprodat brněnský ArtBar Druhý Pád! Na speciálním koncertě ve středu 13. února zazní jak starší písně z CD Normální žena, tak i úplné novinky. Můžete se také těšit na nové aranže s looperem a na speciálního hosta, kterým bude písničkář a cellista Pavel Čadek.

Nejste zrovna romantici, a přece vaše drahá polovička trvá na valentýnském večeru? No, když něco speciálního, tak ať je to nezapomenutelné. Věřím, že valentýnský koncert Záviše, knížete pornofolku, ve čtvrtek 14. února rozhodně překvapí.

Závidíte svým známým fotky z exotických krajin? Tak si odcestujte taky, ne? Teda alespoň na Bali. Na brněnské Bali. Ve Studiu No feet bude v sobotu 16. února Bali festival. Protáhnete se jógou, ochutnáte typické dobroty i se pomocí přednášky na chvíli přenesete do exotických krajin.

Přijde vám, že se oteplilo? Kdepak, teď teprve přijde zima. Teda přesněji Severská filmová zima, kde si v Kinokavárně od soboty 16. února do středy 20. února užijete výběr filmů ze severních států.

Jak chutná Afrika? Jako čerstvé i sušené ovoce, jako koření, čokoláda, kakao a čerstvé kakaové boby. Ale víte co? Nejlepší bude, když v sobotu 16. února přijdete na Tržnici na akci Tak chutná Afrika a vše si sami vyzkoušíte.

Občas si člověk užije koncert tak, že má z toho dobrou náladu ještě druhý den. Z koncertu, který bude v sobotu 16. února v Divadle na Orlí, bude příjemný pocit zasloužený. Jedná se totiž o Koncert pro Kliniku dětské onkologie FN Brno a LF MU v rámci 2. ročníku mezinárodního projektu pod názvem Dny dětské onkologie.

Týden pak skončí pouizivně hlavně pro milovníky aut. Ve Vaňkovce totiž 16. a 17. února oslaví Bugatti days. K současné výstavě historických aut se v nákupní galerii připojí i soutěž o zájezd do muzeum Bugatti ve Francii pro dvě osoby!

Autoři | Foto Tomáš Hrivňák

Štítky Tipy na týden, kultura, koncerty, koncert, Bali, Bugatti Automobiles, Afrika, festival, Den svatého Valentýna, Pavel Čadek, Pokáč, Forum Karlín, Lékařská fakulta Masarykovy univerzity, Divadlo na Orlí, Vaňkovka

TIPY NA TÝDEN: Bugatti days, Bali festival, Severská filmová zima, chutě Afriky, koncert pro onkologii  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.