Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

VIZUALIZACE: Na Rivéře vyrostou nové kryté kurty na plážový volejbal

Milovníci plážového volejbalu můžou zajásat. Od podzimu se totiž v areálu koupaliště Riviéra začnou stavět tři zbrusu nové kryté kurty na plážový volejbal. Město tak chce otevřít areál oblíbeného koupaliště veřejnosti i mimo letní sezónu. Plážová hřiště se pak poprvé otevřou od začátku sezóny v roce 2020.

Díky kurtům bude v areálu zahájen celoroční provoz. Kromě sportoviště vzniknou i dvě budovy se zázemím – jedna s občerstvením. ve druhé budou šatny a sprchy. Stavět se začne letos v říjnu.

Předpokládané náklady výstavby kurtů dosáhnou 50 milionů korun. Podle Hladíka se tím Riviéra otevře veřejnosti i mimo léto. „Riviéra bude mít celoroční provoz. V létě bude koupaliště, v zimě beach," dodal už dříve náměstek.

ČTĚTE TAKÉ: Kryokomora, wellness za Lužánkami nebo kryté kurty na Riviéře. Brno chce investovat do sportovišť 

Nová hřiště na plážový volejbal na Riviéře jsou jen jedním z plánovaných projektů na podporu sportovišť, které na letošní rok schválilo vedení města. Brno chce například postavit kryokomoru ve Vodově hale nebo wellness u plaveckého stadionu za Lužánkami.

Foto MMB

Štítky plážový volejbal, kurty, riviéra, starez-sport, koupaliště, léto, Volejbal Brno, Lužánky

VIZUALIZACE: Na Rivéře vyrostou nové kryté kurty na plážový volejbal  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.