Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Na lesní dělníky na Vyškovsku spadl strom. Jeden z nich na místě zemřel

K tragické události museli v pátek odpoledne vyjíždět záchranáři a hasiči na Vyškovsku. Na lesní dělníky u obce Rychtářov na Vyškovsku totiž spadl strom. Jeden z nich na místě zemřel, druhého transportovali vrtulníkem do nemocnice.

Událost se stala okolo 15. hodiny. Na místo okamžitě vyrazili záchranáři, hasiči i policie. Jednomu z mužů už bohužel nemohli pomoci. Druhý skončil v péčoi záchranářů. „Zdravotníci muže zaléčili a zafixovali, poté mladého pacienta se středně těžkými poraněními transportovali vrtulníkem na urgentní příjem Fakultní nemocnice v Brně," uvedla mluvčí záchranářů Michaela Bothová.

Na místě zasahovaly jednotky dobrovolných hasičů obcí Studnice, Krásensko a Rozstání a profesionální hasičská jednotka z Vyškova. 

Hasiči po setmění nasvítili místo události pro policejní vyšetřovatele a spolupracovali při vyšetřování. Zemřelého následně transportovali z prudké stráně na lesní cestu.

 

Foto HZS JMK

Štítky lesní dělníci, strom, zranění, úmrtí, Rychtářov, okres Vyškov, Fakultní nemocnice Brno, Studnice, Krásensko, Vyškov, dělník

Na lesní dělníky na Vyškovsku spadl strom. Jeden z nich na místě zemřel  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.