Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Bruslák na Moraváku zahajuje provoz. Pro veřejnost bude dnes večer zdarma

Bruslák pod sochou Jošta na Moravském náměstí dnes oficiálně zahájí provoz. Program začne v 16 hodin a o zábavu se v první půlhodině postarají dětští krasobruslaři a krasobruslařky z TJ Stadion Brno.

Ty na bruslích podpoří třeba Kateřina Beránková, olympionička a hvězda českého krasobruslení sportovních párů, kde tvořila dvojici s Otto Dlabolou, a ukáže se i Ondřej Hotárek, bronzový medailista z ME 2013, několikanásobný účastník ME, MS a ZOH.

Po skončení slavnostního zahájení pak bude led patřit široké veřejnosti, bruslení bude až do ukončení provozu ve 21.00 hodin zdarma. Atmosféru celého večera navíc dokreslí vizuálně atraktivní světelné efekty.

Bruslák pod Joštem bude otevřený každý den od 10 do 21 hodin. Dvouhodinové bloky bruslení budou během dne střídat hodinové bloky údržby ledu. Vstupné pro dospělé zůstane na loňských 100 korunách, senioři a děti mají vstup za 60. Další informace najdete na webových stránkách Brusláku.

Foto Bruslák/Facebook

Štítky Bruslák, kluziště, Moravské náměstí, led, zahájení, bruslení, Brno, Ondřej Hotárek, Kateřina Beránková, Otto Dlabola

Bruslák na Moraváku zahajuje provoz. Pro veřejnost bude dnes večer zdarma  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.