Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Na Kolišti se přes noc na čtvrtek změnilo značení. Lidická je průjezdná, Moravák uzavřený

Rekonstrukce Koliště postoupilo do další fáze. V noci na čtvrtek se kvůli tomu změnilo dopravní značení. Lidická je opět průjezdná, uzavřen je naopak průjezd na Moravské náměstí a z něj.

V úseku mezi křižovatkami s ulicemi Milady Horákové a Lidická se od konce srpna jezdilo v jednom pruhu v každém směru na polovině silnice blíže parku a u zástavby se pracovalo. Nyní se situace obrací, jezdit se bude u zástavby a pracovat u parku.

Z Lidické ulice bude možné odbočit doprava i doleva na Koliště. Při jízdě ze Žerotínova náměstí po Kolišti nelze odbočit doleva na Lidickou. Při jízdě od Milady Horákové po Kolišti na Lidickou odbočit lze.

Silnici na Moravském náměstí v prodloužení ulice M. Horákové mohou chodci přecházet po přechodu u křižovatky Rooseveltova x Moravské náměstí.

Uzavírka v této podobě je povolena do 14. prosince letošního roku. V případě dřívějšího dokončení prací může být ulice podle dopravního webu města Brna Kopeme za Brno zprůjezdněna dříve.

Foto Varvara Šatunova | Zdroj Kopeme za Brno

Štítky koliště, Moravské náměstí, lidická, uzavírka, Milada Horáková, Glacis, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Kolišti se přes noc na čtvrtek změnilo značení. Lidická je průjezdná, Moravák uzavřený  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.