Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

VIDEO: Kandidát na brněnského primátora oslovuje voliče z popelnice. Video je hitem internetu

Do voleb zbývá několik týdnů a kampaně politických stran jedou naplno. Každá se přitom snaží přijít s něčím novým, zaujmout, odlišit se. Tento cíl se za posledních 24 hodin perfektně podařil brněnskému kandidátu na primátora Oliveru Pospíšilovi z ČSSD. Na voliče totiž vykukuje a vylézá z kontejneru na papír. Z videa se stal okamžitě virál.

Laťka politického bizáru posunuta

Lidé jsou před volbami zvyklí na leccos. "Upřímně" myšlené fráze z billboardů, prazvláštní grafické koláže na politických plagátech, videospoty. A právě poslední zvolenou metodou posunul Pospíšil z ČSSD laťku politického bizáru na úplně nový level. 

Fantom z kontejneru

Pospíšil má jako jedno z hlavních témat své kampaně "popelnice pro děti a seniory zdarma". Aby svůj záměr ještě více podtrhl, vlezl si na videu do kontejneru na papír a jal se přesvědčovat kolemjdoucí voliče. 

Kontejnery jsou překvapivě dobře přístupné, prohlásil Pospíšil

Pokud jste nabyli podezření, že je video výtvorem snaživého politické marketérů, jste na omylu. Video prý Pospíšil vymyslel sám. V rozhovoru pro Deník Referendum se přitom zato pochválil a s výsledkem, stejně jako s virálním šířením, je spokojený. Navíc zjistil řadu překvapivých skutečností - například že kontejner je dobře dostupný a poměrně čistý. „U nás na Mokré Hoře, kde jsme to video natáčeli, se třídí odpad poctivě. Tudíž v kontejneru byly jen papíry, které tam správně mají být. Nebyly umaštěné nebo jinak špinavé," pochválil si Pospíšil.

Foto ČSSD Brno

Štítky Oliver Pospíšil, kontejner, popelnice, odpady, video, virál, sociální sítě, papír, ČSSD, primátor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Kandidát na brněnského primátora oslovuje voliče z popelnice. Video je hitem internetu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.