Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

SOUTĚŽ: V Brně se představí fenomenální francouzští akrobati nového cirkusu

Nemusíme se bát to v klidu říct cěco tak šíleného jste ještě neviděli! Trojlístek francouzských akrobatů, který si říká Cirque Inextremiste, doslova kašle na pravidla, složité konstrukce, stereotypy i na gravitaci. Akrobat Rémi Lecocq vymění svoje kolečkové křeslo za bagr a spolu s kolegy rozjede akrobatickou show, která nabídne bezednou zásobu odvahy, a určitě si u ní nevzpomenete na slovo handicap. Na toto adrenalinové dobrodružství jste zváni do šapitó v areálu Hněvkovského v Komárově po čtyři večery od 9. do 12. srpna.

Už loňský ročník Maratonu hudby Brno ve spolupráci s Letní Letnou úspěšně nabídl nový cirkus. Tato disciplína se začala utvářet ve Francii počátkem 70. let 20. století a dodnes odtud pocházejí ti nejlepší z nejlepších. Určitě znáte Cirque du Soleil!

Letošní francouzští hosté přivezou do Brna nový cirkus, který bude extrémnější než kdy dříve! Nabídne svět rizika, nebezpečí, ale i syrové poetiky a humoru. Nové představení Cirque Inextremiste rozhodně není pro slabé povahy. Tři akrobati, jedno kolečkové křeslo, jeden bagr a bezedná zásoba odvahy – to jsou hlavní ingredience tohoto vysoce adrenalinového dobrodružství.

Tři přátelé se setkávají na stavbě. Své kolečkové křeslo ovšem Rémi tentokrát vymění za bagr. Jako když si Ironman oblékne svůj proslulý „superoblek“, stává se tento stroj jeho součástí a dodává mu neskutečnou sílu a překvapující přesnost.

Jeho kvadruplegie jako by nebyla a prostor získává mechanický akrobat. Společně pak roztáčí kolotoč neuvěřitelných akrobatických kousků, ze kterých vám bude místy běhat mráz po zádech. Představení je vhodné pro děti od šesti let.

SOUTĚŽ BYLA UKONČENA. DĚKUJEME SOUTĚŽÍCÍM, VÝHERCE JSME KONTAKTOVALI SMS ZPRÁVOU

Autoři | Foto Cirque Inextremiste

Štítky Cirque Inextremiste, nový cirkus, Brno, soutěž, akrobacie, bagr, křeslo, Komárov, dobrodružství, Letní Letná, Francie, Cirque du Soleil

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: V Brně se představí fenomenální francouzští akrobati nového cirkusu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.