Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

VIDEO: Zas tak složité to není. Kampaň dopravního podniku ukazuje, jak se chovat v MHD

Dopravní podnik města Brna pokračuje v úspěšné informační kampani, jejíž cílem je pomocí krátkých videí ukázat a připomenout cestujícím ve vozech MHD pravidla správného a slušného chování. S kampaní se lidé mohou setkat převážně v tramvajích a na sociálních sítích dopravního podniku.

DPMB navazuje na úspěšnou informační kampaň z roku 2016 s názvem Zas tak složité to není…, která měla za cíl zábavnou a zajímavou formou připomenout přepravní podmínky a základní pravidla slušného chování. K 32 tématům nově přibyla další nebo byl jejich obsah obměněn. „Navíc jsme celou kampaň posunuli dál a od klasických letáků přešli k animovaným videím. Cíl je však pořád stejný, opět se snažíme zábavným a zajímavým obsahem naše cestující tak trochu vychovávat,“ poznamenal generální ředitel DPMB Miloš Havránek.

Každé dva týdny nový spot

Vtipná videa, která se budou postupně objevovat v obrazovkách tramvají, jsou doplněna anglickým i českým textem. Každých čtrnáct dní se mohou cestující těšit na nový třicetivteřinový spot. Zároveň budou k jednotlivým tématům zveřejňovány další doplňující informace právě na sociálních sítích podniku.

Současně byl rozšířen i počet původních vizuálů, a to o obrázky, které se týkají například šíření bacilů ve vozech MHD nebo upozornění na otvírání oken, pokud je ve voze zapnutá klimatizace. Všechny vizuály následně vyjdou ve speciální souhrnné brožuře.

Autoři | Foto DPMB | Zdroj DPMB

Štítky DPMB, Kampaň, videa, spoty, Dopravní podnik města Brna, městská hromadná doprava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Zas tak složité to není. Kampaň dopravního podniku ukazuje, jak se chovat v MHD  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.