Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

FOTO, VIDEO: Sedm hostů debatovalo o souboji generací. Podívejte se na záznam besedy

Mezigenerační střet. Téma, které čím dál častěji plní stránky novin, časopisů i odborných publikací. Jakou optikou se na dnešní svět koukají generace X, Y a Z, jak společně vychází a jaké strasti jim dnešní doba přináší? To a ještě více patřilo mezi témata besedy (Ne)souboj generací, která ve čtvrtek proběhla v Jihočeském divadle.

Debaty se zúčastnilo sedm hostů. Na podiu Jihočeského divadla tak k návštěvníkům promluvila dvojice prezidentských kandidátů Michal Horáček a Vratislav Kulhánek. Nechyběl hokejový trenér a kouč Marián Jelínek, youtuber Karel Kovář alias Kovy, podnikatel a spoluzakladatel prvního soukromého jihočeského rádia, které nese jeho jméno Ladislav Faktor, politolog Matěj Trávníček a bývalá redaktorka Hospodářských novin a v dnešní době projektová manažerka Adéla Klečková.

Na záznam besedy, které byla Drbna mediálním partnerem, se můžete podívat níže. Zhruba hodinu a půl dlouhá debata se nesla ve znamení mezigeneračního propojení, dezinformací a fakenews a důležitosti komunálních voleb.

(NE)SOUBOJ GENERACÍ v Jihočeském divadle

(NE)SOUBOJ GENERACÍ - závěrečná část

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky (Ne)souboj generací, beseda, Michal Horáček, Vratislav Kulhánek, Marian Jelínek, Karel Kovář, Kovy, Ladislav Faktor, Matěj Trávníček, Adéla Klečková, Jihočeské divadlo, Hospodářské noviny, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO, VIDEO: Sedm hostů debatovalo o souboji generací. Podívejte se na záznam besedy  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.