Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Největší hvězdy českého byznysu rozzáří brněnskou konferenci Glorious

Začátkem května se do Brna sjede více než 50 nejúspěšnějších profesionálů z českého byznysu, aby se podělili o své zkušenosti a inspirovali mladou generaci na cestě za svými sny. Konferenci Glorious hostí 4. a 5. května (nejen) brněnské SONO Centrum. V pořadí již třetí ročník konference Glorious se ponese v duchu „Zvítězí ten, kdo vytrvá“.

Nevzdat se a vytrvat je totiž to, v čem se liší úspěšní od neúspěšných. Letošního ročníku konference se zúčastní řada významných osobností v čele například se zakladatelem Socialbakers Janem Řežábem, jedním z nejbohatších Čechů Daliborem Dědkem nebo úspěšným podnikatelem a zakladatelem Eurowagem Martinem Vohánkou. 

Nový rozměr

Glorious 2018 je pokračováním úspěšné studentské konference, která tento rok zcela mění svůj koncept. Už se nesoustředí pouze na studenty, ale hlavně na mladé a ambiciózní Čechy. „Konference nebude jen o přednáškách, ale také o seznamování se s novými lidmi, kteří se chtějí neustále posouvat dopředu. Známé osobnosti byznysu budou věnovat svůj čas všem a zodpoví zvídavé dotazy,“ popisuje vizi organizátor konference Ondřej Prášek. „Glorious přitahuje přesně ty lidi, kteří budou za pár let ovlivňovat naši společnost“ Ondřej Krátký, zakladatel Liftago.

Mladí k mladým

Během speciálního přednáškového večera New Age, který proběhne v brněnské hvězdárně, své životní příběhy představí mladí a úspěšní Češi. Na pódiu spatříte jednoho z designerů Tesly Otta Fabriho, skladatele hudby pro Hvězdné války Jaroslava Becka nebo Toma Krchu, spoluzakladatele Adobe XD a mnohé další. Hlavní konferenční program doprovodí workshopy v čele s předními českým lídry, jako je například slavný headhunter Jan Bubeník.

Rady od profesionálů

V průběhu prvního konferenčního dne 3. května budou v Technologickém parku připraveny workshopy s předními českými lídry, jako je například Jan Bubeník, nejslavnější český headhunter. Další osobností je Daniel Franc, vrcholový manažer, který má ve společnosti Google na starosti globální vývojářské komunity. Dalším velkým jménem je Jiří Devát, který má obrovské zkušenosti s řízením lidí a tvorbou business strategií. Řídil například Microsoft, ČSA nebo světového lídra v oblasti IT a sítí – společnost CISCO.

Hoverboard, fotbálek, Xbox, Chill zóna

Během hlavní konference bude připraven bohatý doprovodný program. Celé šestipatrové garáže se promění v obří park plný zábavy, občerstvení a odpočinku. Návštěvníci si budou moci vyzkoušet hoverboard, Xbox či virtuální realitu, zahrát airsoft, fotbálek, ping pong nebo stolní hry a mnoho dalšího. Během coffeebreaků bude připraven bohatý catering a když už budete mít všeho dost, můžete odpočnout v chill out zóně.

Lepší Česko

V minulosti se Glorious konference setkala s obrovským úspěchem jak ze strany návštěvníků, tak i řečníků. Mezi ně patřili například Radim Jančura, Ladislav Špaček, generální ředitelka Google Taťána le Moigne nebo například bývalý osobní trenér Jaromíra Jágra – Marian Jelínek. „Akce takových rozměrů pro mladé nemá v České republice obdoby. Celý Glorious má tak ke své vizi ‘Lepší Česko’ skvěle našlápnuto. Energie a vytrvalost je klíčovou podmínkou každého úspěchu, přesně to se snaží tato akce předat dál,“ konstatuje Ondřej Prášek.

Foto Konference Glorious | Zdroj Konference Glorious

Štítky konference, Glorious, Brno, byznys, rozvoj, podnikání, Česko, Sono Centrum, Google, Dalibor Dědek, Socialbakers, Jan Bubeník, Microsoft

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Největší hvězdy českého byznysu rozzáří brněnskou konferenci Glorious  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.