Počasí dnes24 °C, zítra24 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Opilý a zhulený mladík močil na dopravní značku, policisty pak sprostě posílal do háje

Notnou dávku drzosti a nevychovanosti projevil o víkendu mladík v Hodoníně. Bez nervů vykonal potřebu na jednu z dopravních značek v centru města a když byl okřiknut policisty, s klidem je počastoval hrubými nadávkami. Nezletilý mladík byl k tomu všemu namol opilý a zhulený.

V sobotu ve večerních hodináchsi všimli policisté poblíž hodonínského náměstímladého muže, který močil u dopravní značky uprostřed přechodového ostrůvku. Policisté mladíka vyzvali, aby toho nechal. Za to si však vysloužili spršku vulgarismů.

Nadávky od ladéhou floutka si přirozeně nenechali líbit a požádali ho o občanku. Žádnou u sebe neměl a odmítal poskytnout informace o své totožnosti. Policisté jej tedy chtěli předvést na služebnu, mladík se ale aktivně bránil, rozhazoval rukama, snažil se z místa odejít a policistům dále nadával.

Policisté jej tak zpacifikovali za pomoci donucovacích prostředků a eskortovali na služebnu. Tam zjistili, že se jedná o sedmnáctiletého mladíka, který byl na víc pod vlivem drog a alkoholu. „Při orientačním testu mu zjistili přítomnost látky cannabis a při dechové zkoušce nadýchal 2,0‰. Na služebně si jej pak museli vyzvednout rodinní příslušníci," uvedl policejní mluvčí Petr Zámečník. Celou událostí se pak policisté ještě dále zabývají.

Autoři | Foto ilustrační foto, Dominik Svoboda

Štítky mladík, alkohol, marihuana, močení, nadávky, policisté, dopravní značka, Hodonín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý a zhulený mladík močil na dopravní značku, policisty pak sprostě posílal do háje  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.