Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Z brněnského castingu vzešlo třináct šťastných semifinalistek České Miss. Jak se vám líbí?

Třináct šťastných dívek vzešlo z brněnského castingu České Miss 2018 do semifinále soutěže. Dívky vybrala porota složená z odborníků a osobností nejrůznějších odvětví, své slovo při výběru měla i Brněnská Drbna. Podívejte se, které mladé slečny se letos utkají o korunku královny krásy.

Součástí půldenní show v obchodním centru Olympia Brno byla i módní přehlídka autorské kolekce šatů módního návrháře Luďka Hanáka doplněná šperky Présence, při níž se představily vítězky České Miss v čele se stále úřadující Michaelou Habáňovou.

Casting, pojatý nejen jako hledání budoucí královny krásy, ale jako zábavná show pro diváky, nabídl rozhovory s vítězkami České Miss či ředitelkou soutěže Evou Čerešňákovou, rozhovor s kapitánem HC Kometa Brno Leošem Čermákem nebo hudební vystoupení Jana Nedvěda či rappera O-Graye. V průběhu castingu se soutěžící dívky ve věku 17 až 25 let představily ve třech kolech, kdy kromě představení a rozhovoru s moderátorem Jakubem Pacnerem proběhl také rozhovor s porotci a casting vrcholil promenádou v plavkách.

Finalistky čeká řada kurzů a soustředění na jachtě

„Často dívky bojují s nervozitou a nevědí, zdali to zkusit, zdali se přihlásit, ale určitě stojí za to to zkusit. Už samotný casting je pro dívky velká zkušenost, a pak program, který čeká finalistky soutěže je nesmírně pestrý a hodně je naučí díky spolupráci s mnoha odborníky, také se mohou těšit na týdenní soustředění na jachtě v Chorvatsku," uvedla ředitelka České Miss​ Eva Čerešňáková. 

Na vítězky pak čekají velmi hodnotné ceny a účast na předních světových soutěžích, samotná vítězka, Česká Miss 2018 získá ceny za více jak milion korun, kontrakt s kosmetickou firmou Juliette Armand za tří čtvtě milionu a účast na Miss Universe. 

„Pro dívky, které se stále ještě rozhodují, je možnost přihlásit se na poslední casting letošního ročníku, který proběhne 17.března v Praze," uzavřela Čerešňáková.


Postupující semifinalistky České Miss z brněnského castingu

Markéta Svobodová, 18 let, Kuřim

Gréta Klímková, 22 let, Stážovice

Nikol Holasová, 22 let, Tišnov

Kamila Krupová, 19 let, Zubří

Kateřina Saisová, 19 let, Česká Třebová

Alena Řehořová, 21 let, Litomyšl

Adéla Janoušková, 19 let, Kroměříž

Caroline Ježová, 18 let, Uherské Hradiště

Aneta Šimečková, 22 let, Třeboň

Sara Novotná, 18 let, Třebíč

Tereza Havlová, 23 let, Praha

Adéla Barabášová, 19 let, Znojmo

Adéla Štěpánková, 18 let, Brno

Semifinalistky České Miss z brněnského castingu

Pondělí, 5. března 2018, 16:09

SAdéla Barabášová | č. 57 | 19 let | Znojmo
Tereza Havlová | č. 34 | 23 let | Praha

Foto Zbyněk Maděryč

Štítky Česká Miss, casting, Brno, postupující, soutěž, rozhovor, Eva Čerešňáková, krása, Michaela Habáňová, Leoš Čermák, Olympia Brno, Jan Nedvěd, HC Kometa Brno, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Z brněnského castingu vzešlo třináct šťastných semifinalistek České Miss. Jak se vám líbí?  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.