Počasí dnes20 °C, zítra21 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Jestli začnete uklízet, vybouchne to. Vzkázal nájemník brněnského bytu, který přetékal odpadky

Velmi nepříjemnému případu museli v polovině prosince čelit brněnští policisté. Pracovníci ze správy nemovitostí vyjeli k jednomu brněnskému bytu na Botanické ulici řešit únik teplé vody. Nájemník však na místě nebyl a prostory byly zaskládané věcmi a odpadky od podlahy téměř až téměř po strop. U vchodu navíc visel vzkaz, že pokud někdo začne věci rozebírat, dojde do dvou minut k výbuchu.

 

Případ se tedy dostal k policistům. „Vzhledem k velkému množství věcí bylo velmi náročné byt řádně prohledat a vyloučit přítomnost nástražného výbušného systému," uvedla policejní mluvčí Andrea Cejnková.

Po několikahodinové práci pyrotechniků se však ukázalo varování jako plané. „Policisté událost zadokumentovali a dohledali devětačtyřicetiletého nájemníka, kterému v těchto dnech sdělili podezření pro přečin šíření poplašné zprávy, za který mu nyní může hrozit i pobyt ve vězení a to a na tři roky," uzavřela Cejnková.

Štítky nájemník, odpadky, vzkaz, výhrůžka, policisté, pyrotechnici, odpad

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jestli začnete uklízet, vybouchne to. Vzkázal nájemník brněnského bytu, který přetékal odpadky  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.