Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Víte, jak byste udělali radost dříve narozeným? Projekt plníme přání seniorům uskuteční 25 nápadů

Víte, co by udělalo radost seniorům ve vašem okolí? Až do 16. března se mohou seniorské kluby a organizace, které o seniory pečují, přihlásit se svými přáními zaměřenými na aktivní trávení volného času. Projekt společnosti Sodexo Benefity pomohl od roku 2012 splnit už 169 přání seniorům v celkové hodnotě 4,5 milionu korun. Letos chce zrealizovat dalších 25 přání, každé v hodnotě až 80 000 Kč.

Cílem projektu je ukázat, že i dříve narození mají nejrůznější koníčky a sny, na které ale mnohdy nedosáhnou finančně. Proto jim projekt nabízí pomocnou ruku a jeho prostřednictvím mohou svůj život obohatit o zajímavé koníčky, kulturní, společenské nebo i sportovní zážitky.

Prostřednictvím webových stránek se může do projektu přihlásit jakýkoli klub nebo zařízení pro seniory. „Vybraná přání umístíme na webových stránkách projektu, kde následně proběhne veřejná sbírka. Každou vloženou korunu od dárce pak Sodexo zdvojnásobí,“ vysvětluje princip sbírky Tereza Knířová ze společnosti Sodexo Benefity.

V loňském roce si senioři přáli například vybudování zookoutku v Domově u Biřičky, mezinárodní turnaj v pétanque, ovocnou zahradu, kde mohou společně trávit čas, nebo kurzy tance.

Autoři | Foto Sodexo | Zdroj s použitím TZ

Štítky projekt, Sodexo, Domov U Biřičky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Víte, jak byste udělali radost dříve narozeným? Projekt plníme přání seniorům uskuteční 25 nápadů  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.