Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Policie zatkla zaměstnance krajského úřadu

Policie vyšetřuje řadového zaměstnance jihomoravského krajského úřadu. Policisté v úterý přišli i do sídla úřadu a pracovníkovy kanceláře. Podle mluvčí kraje Denisy Kapitančikové ale vyšetřování nesouvisí s činností úřadu. Kapitančiková to dnes řekla s odkazem na sdělení policie.

Česká televize (ČT) uvedla, že zadrženým zaměstnancem je Pavel Hubálek. Podle webu krajského úřadu pracuje na odboru zdravotnictví v oddělení zdravotní péče a ekonomiky, zároveň je starostou Rojetína na Brněnsku. ČT naznačila, že by se podezření mohlo týkat manipulací s obecními pozemky. 

Hubálek nezvedá svůj mobilní telefon. Policie nechce k případu sdělovat žádné informace. "Provádíme šetření, věc je zatím na úplném počátku," řekla policejní mluvčí Petra Vedrová. Konkrétní jméno ani prověřovaný čin nechtěla vůbec komentovat.

Zdroj ČTK

Štítky kraj, úřad, zaměstnanec, policie, zadržení, starosta, pavel hubálek, Brno, krajský úřad, Česká televize, Brněnsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie zatkla zaměstnance krajského úřadu  |  Politika  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.