Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jihomoravská ČSSD bude jednat o Haškovi, Tejcovi a Škromachovi

Jihomoravský výkonný výbor ČSSD by měl dnes projednat návrh na odstoupení místopředsedy strany Michala Haška, poslance Jeronýma Tejce a také senátora Zdeňka Škromacha z funkcí ve vedení strany. Dnes to řekl člen výboru a poslanec Ivan Ohlídal. Kromě něj návrh předloží ČSSD Blanensko a pravděpodobně i další okresní organizace z regionu.

Organizace Brno-venkov Haška vyzvala, aby ve stranické funkci do připravovaného sjezdu ČSSD zůstal. Jde o Haškovu domovskou organizaci.

Ohlídal zdůraznil, že Hašek se tím, že tři dny lhal spolustraníkům i veřejnosti o své povolební schůzce s prezidentem Milošem Zemanem, stal nevěrohodným. Podle něj proto "nemá ve vrcholné politice co dělat". Obdobně zní také návrh okresní organizace sociální demokracie z Blanenska.

Jednání krajského výboru v jeho sídle Brně od dnešních 16:00 potvrdili ČTK Ohlídal i Toufar. Hašek v neděli řekl, že se jednání zúčastní. Jihomoravská sociální demokracie má 3000 členů a je třetí největší v republice.

Zdroj ČTK

Štítky Michal Hašek, ČSSD, Brno, Jihomoravský kraj, Jeroným Tejc, Zdeněk Škromach, Ivan Ohlídal, Miloš Zeman, okres Blansko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihomoravská ČSSD bude jednat o Haškovi, Tejcovi a Škromachovi  |  Politika  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.