Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Dominik Feri se měl pokusit o sebevraždu. Skončil v nemocnici

Podle serveru Blesk.cz se bývalý poslanec Dominik Feri pokusil o sebevraždu. Měl se pobodat do břicha v bytě v Kubelíkově ulici. Záchranáři ho našli při vědomí a převezli ho do jedné z pražských nemocnic. Policisté teď zjišťují okolnosti celé události.

Policie i záchranáři dnes po páté hodině odpoledne vyjížděli na pražský Žižkov do ulice Kubelíkova. Podle informací serveru Blesk.cz měli zasahovat u pokusu o sebevraždu exposlance Dominika Feriho. 

„Zasahovali jsme v ulici Kubelíkova na Praze 3. Na místě byla záchranářská a lékařská posádka. Zasahovali jsme u úrazu 25letého zraněného muže, který byl po celou dobu ošetřování při vědomí. Záchranáři ho zajistili a následně transportovali do nemocnice k další péči,“ uvedla Drbně mluvčí pražských záchranářů Jana Poštová.  

„Mohu potvrdit, že po sedmnácté hodině pražští policisté asistovali rychlé záchranné službě v jednom z bytů v Kubelíkově ulici, kde podle prvotních informací muž spáchal sebevraždu. Muž se pokusil spáchat sebevraždu s tím, že rychlá záchranná služba ho odvezla do nemocnice. Samozřejmě zjišťujeme okolnosti celé události,“ doplnil policejní mluvčí Jan Rybanský. Případem se nyní podle Blesku zabývají kriminalisté. 

Feri byl do minulého roku poslancem Poslanecké sněmovny ČR a mezi lety 2014 až 2018 radním pro město Teplice, historicky nejmladším v České republice.  Do roku 2021 byl také členem TOP 09. Z politické scény odešel po obvinění ze sexuálního obtěžování, v březnu ho policie obvinila ze znásilnění. Hrozit mu má až deset let vězení.  
 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto IG Dominik Feri

Štítky politika, Feri, policie, záchranná služba, Praha, sebevražda, Dominik Feri, nemocnice, Blesk, Česko, Žižkov, TOP 09, Poslanecká sněmovna ČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Baron Kocharovski

NEUŽITEČNÝ TVOR - v politice i v životě. nikomu by nechyběl. pouhá DEMONSTRATIVNÍ "SEBEVRAŽDA"...

Pondělí, 30. května 2022, 14:39Odpovědět

Dominik Feri se měl pokusit o sebevraždu. Skončil v nemocnici  |  Politika  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.