Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Předvolební chat s lídrem Spolu pro Moravu Janem Vitulou

PR článek

Spolu pro Moravu. Několik politických stran a hnutí z jižní Moravy spojilo síly a vytvořilo společnou kandidátku Spolu pro Moravu. Jejím lídrem je dlouholetý starosta Židlochovic a náměstek hejtmana Jan Vitula. Čtenářům Drbny se rozpovídá v on-line chatu. Zeptejte se lídra na cokoliv, co Vás zajímá!

TOP 09, Zelení, Hnutí Idealisté, Moravské zemské hnutí a LES. Spolu pro Moravu je kandidátkou hned několika politických subjektů. Spojuje je hlavně společná starost o kvalitu života na jižní Moravě.

„Problémy našeho kraje nejsou pravicové nebo levicové. Týkají se nás všech bez rozdílu. Jsou to naše každodenní problémy. Jak se dostat do práce bez dlouhých minut strávených v zácpách, kvalita vzdělávání na našich středních školách, dostupné vzdělávání vůbec, funkční sociální politika, efektivní a přívětivá veřejná správa, moderní infrastruktura a veřejná doprava, v neposlední řadě pak problémy krajiny, kterou poslední desetiletí trápí extrémní sucho. Problémy, na které máme fungující řešení," shodují se kandidáti Spolu pro Moravu.

Na podrobnosti o řešení jmenovaných problémů se můžete zeptat samotného lídra kandidátky. Jan Vitula, dlouholetý starosta Židlochovic a náměstek hejtmana, bude v pondělí 28. září od 18 hodin odpovídat čtenářům Drbny v online chatu. Zeptat se ho můžete ZDE.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Jan Vitula, Židlochovice, Spolu pro Moravu, on-line chat, otázky, Morava, Jihomoravský kraj, TOP 09, Moravské zemské hnutí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Předvolební chat s lídrem Spolu pro Moravu Janem Vitulou  |  Politika  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.