Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Koaliční smlouva v Brně je na světě. Její podrobné znění politici zatím tají

Koaliční smlouva mezi ODS, ČSSD, KDU-ČSL a Piráty v Brně je hotová. Podle lídra KDU-ČSL v Brně Petra Hladíka však její detaily nastávající koalice zatím nezveřejní. S informací přišla jako první Česká televize Brno.

Podle Hladíka představí nově vznikající detailně v pátek nebo pondělí. Součástí koaliční smlouvy je i programové prohlášení.

Již v předchozích dnech strany avizovaly jasnou shodu na rezidentní parkování, jehož druhou vlnu chtěly přesunot z listopadu na duben, respektive ponechat rezidentní parkování v širším centru od listopadu bezplatné do doby, než se vyřeší jeho současné problémy.

Lídr Pirátů Tomáš Koláčný také prohlásil, že se jeho strana zasadí o to, aby pokračoval sociální projekt Rapid Re-housing, pokud ho analýza ukáže jako pro město výhodný.

Foto Události Brno/Barbora Měchurová | Zdroj Události Brno

Štítky koalice, ČSSD, ODS, KDU-ČSL, Piráti, koaliční smlouva, Brno, Petr Hladík, Česká pirátská strana, Česká televize, Tomáš Koláčný

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Koaliční smlouva v Brně je na světě. Její podrobné znění politici zatím tají  |  Politika  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.