Počasí dnes21 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Ondřej Brzobohatý se zastaví ve Vyškově

Přípravy jarní části mimořádně úspěšného koncertního turné Identity Tour jsou v plném proudu. Tým kolem Ondřeje Brzobohatého v reakci na velký zájem pořadatelů z Čech i Slovenska průběžně aktualizuje termíny jednotlivých zastávek, dolaďuje se repertoár a plánují zkoušky s kapelou.


Identity Tour 2015, jehož druhou zastávkou bude 5. března vyškovský Besední dvůr, naváže na vydařené turné Identity Tour 2014, které na podzim loňského roku nabídlo celkem 13 koncertů ve divadelních sálech po celé České republice. Diváci se opět mohou těšit na live show s Ondřejovým průvodním slovem, s písničkami z jeho debutového alba Identity (oceněného Zlatou deskou Supraphonu), skladbami staršího data i žhavými novinkami.

IDENTITY TOUR 2015:

3. 3. – Jablonec nad Nisou
5. 3. – Vyškov
9. 3. – Nový Jičín
16. 3. – Hlinsko
18. 3. – Olomouc
23. 3. – Ústí nad Orlicí
24. 3. – Klatovy
30. 3. – Třebíč
31. 3. – Uherské Hradiště
10. 4. – Prachatice (2 koncerty)
13. 4. – Sokolov
14. 4. – Kaplice
18. 4. – Pardubice
20. 4. – Kutná Hora
22. 4. – České Budějovice
23. 4. – Mariánské Lázně

Vstupenky na jablonecký koncert v rámci IDENTITY TOUR 2015 je možné rezervovat na www.vstupenky.vyskov-mesto.cz/sal.php?soubor=673c8aeae63af2f7f65a86733a482eef&jazyk=1&mrs=0&prdID=4306

a v obvyklých předprodejích – informace na www.ondrejbrzobohaty.cz.

Ondřej Brzobohatý

Český hudebník, skladatel a herec. Narodil se 2. února 1983. V letech 1998-2004 studoval na Konzervatoři a Vyšší odborné škole Jaroslava Ježka obory skladba, klavír a dirigování, pak pokračoval v studiu filmové hudby u Milana Kymličky. Do roku 2007 působil v kapele Bůhví, od tohoto roku pokračuje v sólové hudební kariéře jako zpěvák a klavírista s vlastní kapelou.

Hudebně a producentsky spolupracoval např. s Darou Rollins, Petrem Hapkou, Michalem Horáčkem či Jaromírem Nohavicou, koncertně pak s celou plejádou českých muzikantů. Jako herec působil mj. ve dvou televizních seriálech – Ulice a Gympl (ke kterému složil úvodní skladbu), a dále v divadelních hrách Vyhazovači, Dva na smetišti či v muzikálech Jesus Christ Superstar a Vražda za oponou.

Dodnes je herecky aktivní v Hudebním divadle Karlín a Divadle Radka Brzobohatého. Třikrát moderoval Českého Slavíka, získal cenu TÝTÝ za nejoblíbenějšího herce roku 2012. V květnu 2014 mu u Supraphonu vyšlo první sólové album Identity, za které získal Zlatou desku Supraphonu.

Tisková zpráva

Foto: 2media.cz

 

Štítky Ondřej Gregor Brzobohatý, hudební skupina, Vyškov, koncert, Česko, Supraphon, Slovensko, herec, Jaromír Nohavica, Jaroslav Ježek, Petr Hapka, Milan Kymlička

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ondřej Brzobohatý se zastaví ve Vyškově  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.