Počasí dnes18 °C, zítra24 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Natáčení české verze klipu Happy zabralo jen den a půl

Jako lavina zaplavují internet videa lidí z celého světa tančících na píseň Happy od amerického zpěváka Pharrella Williamse. Českou verzi klipu představili v pondělí odpoledne tři brněnští studenti.

Na nápad natočit video přišel kameraman týmu. „Na přípravu stačily tři telefonáty a za padesát minut jsme už točili. Filmování zabralo šestatřicet hodin. Postprodukci jsme věnovali celou nedělní noc,“ popsal jeden z tvůrců Vít Koudelka.

V klipu se objevilo přes tisíc lidí. „Oslovili jsme zhruba stovku přátel, ale jen deset z nich to vydrželo do konce. Hodně nám pomohli organizátoři Dance life tour, na které jsme také natáčeli. Podpořili nás také hráčky amerického fotbalu z Amazons Brno a blázni na kolech,“ vyjmenoval jednadvacetiletý student.

Ve videu se objevují záběry z Brna, Prahy a Velkého Mezřící. „Kvůli časové tísni jsme museli točit jen na těch nejdostupnějších místech,“ vysvětlil Koudelka.

Skupina pracuje kromě české verze klipu Happy i na dalších projektech. „Točíme pilotní díl nového pořadu City Reports, který ukáže noční život měst z trochu jiného pohledu,“ dodal Koudelka.

Podívejte se na českou verzi klipu Happy:

Autoři

Štítky theNewDay, Production, happy, pharrell, williams, česko, Brno, zprávy, 2014, Pharrell Williams, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Natáčení české verze klipu Happy zabralo jen den a půl  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.