Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Do Brna míří francouzská hvězda Zaz

První prosincový den zažije sportovní hala na Vodové koncert populární francouzské zpěvačky, která vystupuje pod jménem Zaz. Po obrovském úspěchu na festivalu Colours of Ostrava a vyprodaném pražském koncertu ji přivítá i brněnské publikum. Organizátoři mají v plánu vyprodat všech 6 000 vstupenek.

Isabelle Geffroyová, kterou celý svět zná jako Zaz je zpěvačka, šansoniérka a skladatelka, která sklízí v posledních dvou letech obrovský úspěch. V Brně vystoupí jako jedna z hostů festivalu Jazzfest Brno a i když není čistá jazzmenka, podle organizátorů do programu dobře zapadá. "Patří k umělkyním, které mají široký záběr, ale vždy dělají kvalitní muziku," uvedl pro Hospodářské noviny umělecký ředitel festivalu Vilém Spilka.

Její styl propojuje pop, rock, electroswing, šanson i jazz a vytváří tak neodolatelný svébytný originál. Kapelu dokáže nakazit svou rozverností a sebevědomou nespoutaností, se kterou tančí po podiu. Zaz je v současnosti naprostou jedničkou ve Francii, ale poslední měsíce dokazují, že dokáže oslovit prakticky celou Evropu a jejího posledního alba Recto Verso se prodaly dva miliony kopií!

Vstupenky na brněnský koncert v jednotné ceně 790 Kč jsou k dostání na webu www.nejkoncerty.cz, v síti Colosseum a běžných předprodejích.

Největším hitem dosavadní kariéry této zpěvačky je píseň Je Voux:

Štítky zaz, zpěvačka, koncert, Brno, termín, prosinec, 2014, vodova, festival, Colours of Ostrava, vstupenka, Hospodářské noviny, Francie, Evropa, Colosseum

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do Brna míří francouzská hvězda Zaz  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.