Počasí dnes20 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Blakkwood se v rámci celorepublikové tour zastaví i v Brně

Koncert se odehraje v sobotu 11.4. v klubu Faval Music Circus, přináší vám ho BrnoPartyLife.cz ve spolupráci s Brněnskou Drbnou. Umělci z Blakkwood Records předvedou tu nejlepší show, ze které si každý odnese jedinečný zážitek.

MAAT/ FOSCO ALMA/ L.D./ LUCAS BLAKK/ VIKTOR SHEEN/ RENNE DANG/ SHARLOTA/ AMCO/ JAY DIESEL/ a dj's 1210 SYMPOHONY

Hudební skupina MAAT ve složení Fosco Alma, L.D. a Lucas Blakk je již téměř 10 let na české scéně a za tu dobu má na kontě nemálo kvalitní hudby v čele s miliónovými singly Pod hladinou s Benem Cristovaem a Já a Ty 2 se Sharlotou a Viktorem Sheenem, který spolu s Renne Dangem na jaře 2015 vydávají společné album Projekt: Asia, které představí v průběhu Blakkwood turné.

Svoje nejčerstvější věci představí také new comer Amco, který neustále pracuje na svém debutovém albu pojmenovaném 22. Velkolepé vystoupení doplní “číča” Sharlota, legenda Jay Diesel a turntablism duo - mistři ve svém oboru - 1210 Symphony (DJ Diskotek a DJ Chocolatic).

V rámci Blakkwood Tour 2015 proběhne i představení a ochutnávka nového energetického nápoje Blakkwood Energy, fanoušci si budou moci koupit Blakkwood merch a v neposlední řadě se se všemi vyfotit nebo si odnést podpis. Více informací najdete na Facebooku.

Štítky Brno, Jay Diesel, Fosco Alma, Maat, Viktor Sheen, Libor Dobner, Ben Cristovao, Asia, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Blakkwood se v rámci celorepublikové tour zastaví i v Brně  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.