Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

VIDEO: Brněnský autor virálních videí zase řádil! Jágr bruslí pod Joštem, Trump hledá ztraceného Kevina

K Vánocům to patří stejně jako Tři oříšky pro Popelku nebo Pelíšky. Americká komedie Sám doma za dvacet let v Česku zdomácněla. Určitě však ne v takové podobě! Kevin se letos opět ztratí, tentokrát ale v České republice. Hledat se ho vydá sám americký prezident Donald Trump. Kevinovi v Brně před agenty Vladimíra Putina pomůže i Jarda Jágr. Po pár měsících odmlčení se oblíbený brněnský tvůrce virálních videí Michal Orsava vrací s další peckou. Vděčit za ni můžeme spolupráci s talentovanými filmaři Michaelou Loveckou a Lubošem Ondráčkem.


„Nápad s Kevinem a americkým prezidentem přišel s Trumpovou výzvou na twitteru, kde napsal: kde byli ostatní kandidáti na prezidenta, když Kevin potřeboval pomoct," prozradil Orsava. Spolu s Loveckou a Ondráčkem na videu pracovali dva a půl měsíce. „Chtěli jsme lidi hlavně pobavit. Tentokrát tale cílíme i do zahraničí a proto dnes o půlnoci vydáváme i anglickou verzi," doplnil tvůrce.

Ve videu se překvapivě neobjeví Tom Hanks, Orsavova specialita. „Nebojte se, Tom Hanks se do Brna už brzy vrátí," ujišťuje Orsava.


Michal Orsava se za poslední rok proslavil skutečně skvostnými kousky.  Na svědomí má například Brno - město vzrušení, kde Robert Langdon odkrývá nejtemnější brněnská tajemství.

Hitem především na sociálních sítích se staly Babišovy dostihy.

Monumentální úspěch pak slavil i jeho Michael Knight aneb Knight Rider, který svého legendárního Kitta prohnal po české D1.

Foto SÁM DOMA s Donaldem Trumpem

Štítky Michal Orsava, video, Donald Trump, Kevin, Jaromír Jágr, Česko, Luboš Ondráček, Brno, Vladimir Vladimirovič Putin, virální video, Sám doma, Tři oříšky pro Popelku, Vánoce, Tom Hanks, Michael Knight

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Brněnský autor virálních videí zase řádil! Jágr bruslí pod Joštem, Trump hledá ztraceného Kevina  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.