Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Česká televize začala na jihu Moravy natáčet třetí sérii seriálu Labyrint. Bude nejlepší, slibují tvůrci

Režisér Jiří Strach se pustil do natáčení třetí sedmidílné série kriminálního seriálu Labyrint. Hlavní postavou je opět vyšetřovatel major Remeš v podání Jiřího Langmajera. Natáčení skončí v únoru a podle kreativní producentky České televize Jiřiny Budíkové si třetí série vzala ty nejlepší zkušenosti z předchozích dvou a měla by být nejlepší, řekla dnes novinářům na natáčení v Tišnově.

V těchto dnech se natáčí v tišnovské nemocnici a okolí, během následujících týdnů filmaři s herci navštíví také Brno, Adamov, Deblín, rakouský Hardegg a některá další místa mimo Jihomoravský kraj, například lesy v okolí Lipnice nad Sázavou na Vysočině.

Budíková věří, že seriál jde do zlatého finále. „Scénáristicky, realizačně i herecky. Zužitkujeme maximum zkušeností tak, že netvoříme příběh naplněný megalomanskou dávkou tajemna, kde se nemůžeme dopočítat mrtvol, jak to bylo u první série. Ani nejsme příliš realisticky konstruktivní až složití, jak to bylo u série druhé. Trojka je spojením toho nejlepšího. Jsem přesvědčená, že i tentokrát diváka strhneme na svoji stranu," uvedla Budíková.

Strach podle svých slov nad nabídkou udělat třetí pokračování neváhal. „Labyrint je projekt, který mě baví," řekl Strach. Vedle Langmajera lidé uvidí na obrazovce Petra Stacha, Denisu Nesvačilovou, Lenku Vlasákovou, Miroslava Donutila či Pavla Řezníčka.

Jednotlivé díly první a druhé řady seriálu sledovalo kolem jednoho milionu diváků u obrazovek a dalších minimálně 400.000 na iVysílání České televize.
  

Foto Česká televize | Zdroj ČTK

Štítky labyrint, Česká televize, Jiří Langmajer, Jiří Strach, Morava, Tišnov, Brno, Lenka Vlasáková, Miroslav Donutil, Petr Stach, Pavel Řezníček, Denisa Nesvačilová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Česká televize začala na jihu Moravy natáčet třetí sérii seriálu Labyrint. Bude nejlepší, slibují tvůrci  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.