Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

TIPY NA TÝDEN: Cestovatelské průšvihy, Masaryk Student Open Air, konec Kmenů a narozeniny Metra

Září se překlene do října dříve, než jsme se nadáli. Stejně rychle utekla léta od devadesátek i výstava, která se touto dobou zabývá. A že se událo věcí, některé lepší a některé horší. Ale je potřeba se umět zasmát, i když se vždy nedaří – ať už jste doma nebo zahraničí.

Cestovatelský stand-up plný komických historek, u kterých se věci zrovna dvakrát nepovedly – tak by se dala charakterizovat přednáška Cestovatelské průšvihy od Barbory Pečeňové. A o čem bude toto setkání v Klubu cestovatelů pondělí 25. září? Bude to o napětí, smíchu, slzách, neuvěřitelných koncích, ponaučení a závěrem o velké chuti vycestovat. Jak i po sebevětších cestovatelských průšvizích mít chuť to opět zopakovat? Proč záleží na posledním momentu dovolené? Jaké krušné chvíle zažila Bára při cestování a jak z nich vybruslila? To vše vám Bára prozradí.

Studentský Majáles Brno se opět hlásí a tentokrát si pro vás připravili zahřívačku na zimní semester v podobě akce Back 2 School. Po 7. ročnících open air festivalu se rozhodli, že pro vás přichystají indoor mejdlo, kde odpálí začátek semestru klubu Fléda.

Opačným směrem, tedy z klubu do venkovních prostor, se naopak přesunula největší venkovní studentská párty podzimu Masaryk Student Open Air! Ve středu 27. září obsadí studenti legendární stadion Za Lužánkami. Těšit se můžou na kapely UDG, Holden nebo Jananas. O lístky na tuto parádní show si můžete s námi dokonce zasoutěžit.

Výstava Kmeny 90 končí v neděli 1. října. Takže tento týden máte poslední možnost na vlastní oči si připomenout důsledky dramatických proměn, které nastartoval politický převrat v listopadu roku 1989, jenž zcela změnil charakter městské nonkonformní mládeže. Na poslední 3 dny je připravený bohatý doprovodný program, který se postará o nezapomenutelnou derniéru.

I na koncerty tento týden dojde. V pondělí 25.9 slaví klub Metro 9. narozeniny a u této příležitosti zde vystoupí Tomáš Klus a Jiří Kučerovský.

Pokud to ale není zrovna váš šálek, tak v sobotu 30. září v Brně vystoupí Smack. Vycházející česká rapová hvězda Smack se představí v brněnském klubu Vibe, Podporu zajistí Indigo a DJ De, kteří mají našlápnuto stejným směrem.

 

Autoři | Foto Petr Olša

Štítky výstava, narozeniny, Brno, Tomáš Klus, Holden, Mobilink, Smack

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA TÝDEN: Cestovatelské průšvihy, Masaryk Student Open Air, konec Kmenů a narozeniny Metra  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.