Počasí dnes20 °C, zítra21 °C
Sobota 11. května 2024  |  Svátek má Svatava
Bez reklam

TIPY NA TÝDEN: (Pivní) Jóga v Lužánkách, Swingová tančírna, Lake Malawi a dvakrát electroswing

Teplý podvečer doslova láká k odpočinku. Já osobně preferuji něco aktivnějšího. Načerpat energii na józe v Lužánkách a pak ji pořádně vytancovat na electro swingu? To zní jako dokonalý plán na tento týden!

Úterý 25. července bude ve znamení jógy V Lužáneckém parku. Čeká vás jak tradiční, tak i trošku specifická jóga, která ale jistě zaujme. V 18 hodin začíná ta méně obvyklá – ale snad i atraktivnější, Beer jóga! Pokyny? Sebou dvě piva! V 19 hodin začíná klasická lekce na kterou je místo piva vhodná láhev vody, bohužel.

Pátek 28. července bude naopak ve znamení electro swingu pod širým nebem. O Electro Swing Fever nepřijdete ani v létě! Rytmy swingu a electro-swingu si tentokrát užijete open-air aneb na čerstvém vzduchu na nádvoří Kavárna Trojka pro vás budou DJs z Electro Swing Bohemia.

A tím swingová nálož tento týden nekončí! Abyste si na večírcích neudělali ostudu, tak v úterý 25. července se ve swingové tančírně v Denisových sadech naučíte kroky a třeba i najdete doprovod na páteční akci.

Druhá swingová akce je nejen pod širým nebem, ale dokonce i na lodi. Electro Swing Boat vyplouvá z Přístaviště na Pryglu v 19:30!

Kluci z Lake Malawi přijedou na návštěvu do Brna! V rámci Vaňkovka festu vystoupí v neděli 30. července. Zastavte se po nákupech na koncert, začínají ve 20:30!

Autoři | Foto Petr Olša

Štítky Lužánky, jóga, swing, jezero Malawi, Vaňkovka, Malawi

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA TÝDEN: (Pivní) Jóga v Lužánkách, Swingová tančírna, Lake Malawi a dvakrát electroswing  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.