Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

TIPY NA TÝDEN: párty na Zelený čtvrtek, Katarzia a Billy Barman

Tento týden se nám víkend trošku prodlouží díky Velikonocům. A to by nebylo Brno, aby zde nebyla pořádná dávka akcí, abyste nemuseli volno trávit doma. Ale každopádně, takový jarní výlet do přírody má taky něco do sebe. A aspoň po něm nebolí hlava.

Jaro je tady. A s ním další pokračování brněnské klubové noci Hrnem Brnem, která proběhne stejně jako loni na Zelený čtvrtek - druhý den je volno. Co je pro návštěvníky nachystané? Více než 20 kapel a účinkujících, šest klubů, kyvadlová dopravu mezi všemi kluby zdarma a hlavně neopakovatelná atmosféra.  Jeden lístek platí do všech šesti klubů, takže tour de klub je jednodušší než kdy jindy. V Mersey například vystoupí brněnská zpěvačka Mucha a Kittchen.

A tím velikonoční akce nekončí, na Zelený čtvrtek ,13. dubna, můžete navštívit i Sono centrum, kde bude Velikonční párty s pěti DJs.

Obě kapely vydaly jedny z nejlepších slovenských alb minulého roku a patří v současnosti k nejoblíbenějším interpretům mimo střední proud na Slovensku. O kom mluvím? O kapele Billy Barman a písničkářce Katarzii, kteří se v úterý 11. dubna spojí na Flédě díky svému turné Veľký čínský tour.

Aby tento předvelikonoční týden nebyl jen ve znamení večírků, tak brněnském Impact Hubu můžete v pondělí 10. dubna zjistit, jak pomoct své kariéře na kurzu LinkedIn - nástroj pro získávání nových klientů.

Autoři

Štítky Zelený čtvrtek, hudební skupina, Velikonoce, Brno, LinkedIn, Mersey, Slovensko, Sono Centrum

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA TÝDEN: párty na Zelený čtvrtek, Katarzia a Billy Barman  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.