Počasí dnes20 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

TIPY NA TÝDEN: Blondage, Čechomor, Langerová, narozeniny B-Side Bandu a Kmeny 90

Takovou nálož koncertů, která nás čeká tento týden, Brno už dlouho nezažilo! Od vánočního shonu se odreagují jak milovníci elektronické hudby, tak i posluchači české a slovenskou hudební scény. A co takhle vzít na koncert někoho ze svých blízkých a prezentovat to jako předčasný vánoční dárek?

V úterý 13. vystoupí na Flédě dánská elektro-popová dvojice Blondage a v Bobycentru bude koncertovat kapela Čechomor. Ve středu nás také čekají dva koncerty. Flédu navštíví skupina Rybičky 48, která tímto speciálním koncertem děkuje svým fanouškům za překročení hranice tisíc koncertů. V Sono centru vystoupí Aneta Langerová v rámci turné ke svému platinovému albu Na Radosti.

V pátek 16. bude mít v Sono centru koncert slovenská kapela Iné Kafé. Hudební týden zakončí v neděli 18. oslava desátýh narozenin slavého brněnského B-Side Bandu v klubu Metro. Spolu s B-Side Bandem vystoupí hosté Vojtěcha Dyk, Matěj Ruppert či Tereza Černochová.

Ve středu 14. bude v PRAZE (nemyslím město, ale brněnskou kavárnu a fórum pro architekturu a média) večírek k uvedení knihy KMENY 90, což je poslední díl trilogie, kterou editoval Vladimir 518. Jedinečný vhled do svět a subkultur se ve Kmenech 90 přenese ze současnosti do devadesátých let, které má většina z nás ještě v živé paměti.

O den později se pak v Místodržitelském paláci vernisáží zahájí výstava Hang in There. Výstava obsahuje tvorbu studentů a absolventů Ateliéru módní tvorby VŠUP. Můžete se těšit na netradiční pojetí oděvního designu.

Aneta Krikelová

Štítky koncert, Aneta Langerová, Čechomor, B-Side Band, Brno, Rybičky 48, Vojtěch Dyk, Matěj Ruppert, Tereza Černochová, narozeniny, Vladimir 518, Fléda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA TÝDEN: Blondage, Čechomor, Langerová, narozeniny B-Side Bandu a Kmeny 90  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.