Počasí dnes20 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 9. května 2024  |  Svátek má Ctibor
Bez reklam

Program Vánoc na brněnských trzích: Neděle 4. 12. 2016

Svařáček, turbomošt a něco dobrého na zub je už klasikou vánočních trhů. Brno si však na adventní čas připravilo také velmi bohatý doprovodný program. Hned na třech náměstích nás čeká nespočet vystoupení, představení či promítání. Pro nejlepší rozhodnutí, kam odpoledne či večer zajít, vám Drbna připravila kompletní přehled dění.

Neděle 4.12.

Svoboďák

11:30 AdHoc Team ZUŠ Slavkov - Hudební vystoupení kapely AdHoc Team, složené z žáků ZUŠ F. France ve Slavkově. Produkce písní různých stylů od popu až po rock.

14:30 Bravo team: Zimní království - Šermířský Bravo team Libora Olšana je uměleckým tělesem šířícím dobrou pověst scénického šermu skrze romantický žánr. „Historie v akci“ formou kvalitní prezentace pestré škály výrazových prostředků, ve světě „Divadla meče“.

16:00 VIDA science show - Co nás stabilizuje? Umožňuje držet směr? V letu i v chodu, stoji na nohou, rukou, či na hlavě? Kdo toto vytěží, vítězem se stává. V jednoduchosti je síla a  pokud znáte své těžiště, je na vás každá síla krátká.

17:50 Povídání o sv. Barboře - Krátká promluva duchovního o Vánocích a zvycích, které se s nimi pojí. Připomene tradici a odkaz sv. Barbory.

18:00 Adventní koncert - Živé vysílání tradčního koncertu České televize. Předvánoční sbírka České televize Adventní koncerty patří k nejstarším projektům tohoto typu nás. Už šestadvacet let pomáhá realizovat projekty neziskových organizací ve všech regionech České republiky, často i těm, které by jinak pro svou velikost na obdobnou podporu běžně nedosáhly.

19:00 Pěvecký sbor Blahoslava Hajnce - Téměř 50 let tradice sborové zpěvu vyzvedl Pěvecký sbor Blahoslava Hajnce na velmi vysokou uměleckou úroveň. Repertoár tělesa je velmi různorodý, stejně pestré je i věkové složení členů sboru – od studentů vysokých škol po zpěváky v důchodovém věku. Všechny spojuje láska k hudbě, potřeba společně vytvářet pocit harmonie, dosahovat souznění nejen pěveckého, ale i lidského.

19:30 Zimní kino: Hoří, má panenko - Filmová klasika velikána českého i světového filmu Miloše Formana nominovaná na Oskara. Groteskní zachycení sledu epizod a událostí na hasičském bále.

Zelňák 

15:00 MAŽORETKY LILI

15:30 GO18 - 2 Man Band

17:00 Big Band MR. SWING Brno

19:00 Vánoční soutěže

19:30 Z muzikálu do pohádky

Moravák

14:00 Divadlo Špílberg - Králíci z klobouku - divadelní představení pro děti

16:00 Koncert Dextreat

18:00 Koncert Andy Marshall Band

21:00 DJ


Kompletní doprovodný program na celý měsíc ze všech třech náměstí naleznete zde.

Zdroj: Advent na náměstí Svobody, Advent na Zelném trhu, Advent na Moravském náměstí

Štítky Vánoce, koncert, Brno, vánoční trhy, představení, Česká televize, Miloš Forman, Andy Marshall, Ceny Oscar, divadlo, Česko, Hoří, má panenko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Program Vánoc na brněnských trzích: Neděle 4. 12. 2016  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.