Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Program Vánoc na brněnských trzích: Čtvrtek 1. 12. 2016

Vánoční trhy v brněnském centru mají letos opravdu co nabídnout. Na čtyřech náměstích stojí dohromady okolo dvou set stánků s horkými nápoji, řemeslnými výrobky či pochoutkami. Mimo to pak pro zpestření čeká na návštěvníky doprovodný program. Přinášíme Vám přehled kulturních představení den po dni.

Čtvrtek 1.12.

Svoboďák

10:00  ZŠ Jedovnice 

11:30 ZUŠ Zbyňka Mrkose: cimbálka - cimbálová muzika, která vystupuje ve vsackých krojích. S úspěchem se zapojuje do aktivit školy a představuje se na mnoha samostatných koncertech.

15:30 Divadlo Sandry Riedlové: Černoušek BUM-Ti - příběh černouška BUM-Tiho, který hledá vodu a bubínek. Na cestě potkává Opici, Žirafu, Lva a Hada. V představení jsou velké loutky a krásné písničky. 

17:00 Osobnosti čtou dětem - Martin Veselý - čte herec Národního divadla Brno Martin Veselý. Děti budou mít na pódiu k dispozici výkresy a fixy a budou moci i nakreslit to, co slyší. Chybět nebude ani krátký rozhovor s předčítajícím nebo malá autogramiáda.

18:00 HORŇÁCKÁ MUZIKA PETRA MIČKY - nefalšovaný nositel tradice horňácké lidovky. Jejich syrový a energický projev vzdává hold uměleckým vzorům z předchozích generací a zároveň reflektuje současnost.

19:30 Zimní kino: Píseň moře - Nádherně animovaný svět keltských mýtů a nadějeplné vyprávění o síle rodičovské a sourozenecké lásky.

Zelňák 

15:00 ATELIÉR - mladá folk-popová kapela

16:30 TYJÁTRIO - šanson, gypsy, swing

18:30 FRONTMEN Jevíčko - cover, pop, rock

Moravák

16:00 Koncert No Tiddlers

18:00 Koncert Polaris

20:00 DJ


Kompletní doprovodný program na celý měsíc ze všech třech náměstí naleznete zde.

Zdroj: Advent na náměstí Svobody, Advent na Zelném trhu, Advent na Moravském náměstí 

Štítky Vánoce, představení, Martin Veselý, vánoční trhy, Národní divadlo Brno, Jedovnice, cimbálová muzika, Polaris Industries

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Program Vánoc na brněnských trzích: Čtvrtek 1. 12. 2016  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.