Počasí dnes13 °C, zítra14 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Náměstí Svobody od středy obsadí festival dobrého jídla a pití U jednoho stolu

Ve středu odstartuje na náměstí Svobody v Brně Festival dobrého jídla a pití s názvem U jednoho stolu. Hlavním cílem festivalu je podle organizátorů prezentovat formou prodeje a degustací práci vybraných restaurací a výrobců potravin i nápojů, především místních zemědělců a vyznavačů šetrného způsobu produkce potravin.

Návštěvníci si tak budou moci vychutnat kvalitní pokrmy, piva či vína a produkty místních zemědělců, vyráběné způsobem šetrným k přírodě a respektující tradiční moudrost. Hlavní myšlenkou koncepce U jednoho stolu je velký jídelní stůl jako dominanta náměstí. 

V rámci projektu  zajistí kulturní a zábavnou podobu festivalu mladí hudebníci, kvalitní nezávislé kapely i pouliční umělci. Se svou gastro-hudební performancí s názvem U druhého stolu se například v sobotu večer představí divadelní kapela Polaris.

Program začíná ve všední dny vždy v po druhé hodině odpolední a pokračuje až do večera. O víkendu se návštěvníci můžou těšit z kulturního doprovodu již od jedenácti hodin. Pětidenní akce, kterou pořádá Kulturní a vzdělávací středisko městské části Brno-střed, je určena široké veřejnosti. Festival dobrého jídla a pití U jednoho stolu skončí v neděli 18. září ve večerních hodinách. Vstupné je zdarma.

Tisková zpráva

Martin Šeda

Štítky jídlo, stůl, festival, pití, Brno, restaurace, degustace, Polaris Industries, hudební skupina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Náměstí Svobody od středy obsadí festival dobrého jídla a pití U jednoho stolu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.