Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Drbna radí, kam v týdnu vyrazit #3

Ať už máte tento týden v plánu navštívit koncert či jen tak relaxovat na dece s košíkem jahod, tento týden si najde každý to svoje. A pro ty náročnější mám tip, který by neměl opomenout žádný milovník umění.

Koncerty pod širým nebem jsou to, co na létě zbožňuji. Předehru letních festivalů si užiji 16. května od 20 hodin na Špilberku. Vystoupí zde kapela Mig 21 společně s Barborou Polákovou. Tak nebuďte nafrnění a dorazte taky. 

Aby těch koncertů nebylo málo, v pondělí 13. navštíví Brno Palo Habera se svým týme, ve čtvrtek bude v Brně koncertovat i slavice Marta Kubišová v Sono centru.  A na závěr týdne vystoupí v pátek v Kabinetu múz kapela Poletíme?.

Jedna z nejvýznamnějších akcí v oblasti grafického designu, Bienále Brno, začíná vernisáží ve čtvrtek 16. května. Letošní ročník se bude věnovat současnému grafickému designu a vizuální komunikaci. A co mě těší? Tato akce bude probíhat až do konce října, tak si můžu být jistá, že určitě stihnu aspoň část.

Na konci týdne můžete načerpat energii piknikem v parku na Slovanském náměstí. Na Park festivalu budete mít možnost od pátku 17. do neděle 19. zakoupit něco dobrého k jídlu či pití především od lokálních obchodníků a vychutnat si to na dece v parku. Na čerstvém vzduchu přece chutná nejlépe.

A sladká tečka nakonec. Milujete jahody a třešně? Tak 17. nebo 16. června navštivte Zelný trh, kde bude probíhat Slavnost jahod a třešní, je to v pořadí již třetí akce kterou pořádá. Vivat Zelňák.  
 

Autoři

Štítky jahoda, Brno, koncert, Barbora Poláková, umění, Pavol Habera, Marta Kubišová, Mig 21, Poletíme?, Špilberk, festival, hudební skupina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Drbna radí, kam v týdnu vyrazit #3  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.