Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

"Neskutečná akce, excelentní řečníci." Glorious opět zaplnil SONO a chystá se do Bratislavy

V minulém týdnu se v prostorách brněnského SONO centra konala prestižní konference Glorious 2016 se zaměřením na podnikání a osobní rozvoj. Organizátoři sklidili spoustu kladných ohlasů ze stran diváků i řečníků a chystají se do Bratislavy.

Konference Glorious se účastnilo přes 550 návštěvníků. Doprovodný program zabíral 3000 m2 a byla pro něj vyhrazena 4 patra SONO centra. V rámci konference vystoupili například Martin Roman, Někdejší mocný šéf polostátní skupiny ČEZ, Jan Mühlfeit, který dlouhá léta působil v nejužším vedení Microsoftu, Tania le Moigne, šéfka české pobočky Google, a mnoho dalších.

Návštěvníci měli možnost se s řečníky setkat tváří v tvář na večerním networkingu a například Martin Roman dokonce večer udělal nečekaný workshop. Ze strany studentů se na konferenci až na výjimky linou pouze ódy. „Velké poděkování Ondřeji Práškovi a jeho týmu. Byl jsem na hodně konferencích, ale toto byla TOP konference mého života a to jsem už na "pár" akcích byl. Mnoho inspirace, nápadů, motivace, zkušeností, atd.,“ řekl Michal Kuzněcov.

"Neskutečná akce, excelentní řečníci, perfektní pořadatelé a výborná atmosféra! Já byla nadšena a soustředěna celé 2 dny každuo minuti! Jsem přesvědčena, že mě rady, tipy a vědomosti posunou dál. Víc než vřele doporučuji a už teď se nemohu doškat Glorious 2017!, řekla na adresu konference Lucy Buryanová

Spokojení byli ale i řečníci, což ukazuje i fotka na twitteru od Tanii le Moigne.

Organizátoři z Business Academy také poodhalili další plány. Na podzim se konference přesune do Bratislavy. Nezbývá, než se těšit na to, až se k nám vrátí zase zpátky.

Autoři | Foto David Poul

Štítky Bratislava, konference, Martin Roman, Microsoft, Google, Jan Mühlfeit, ČEZ, Sono Centrum, Twitter

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

"Neskutečná akce, excelentní řečníci." Glorious opět zaplnil SONO a chystá se do Bratislavy  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.