Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Hentai Corporation a Debustrol na šíleném turné oslaví kulatá výročí

Zběsilá koncertní jízda čeká všechny čtvrteční návštěvníky klubu Fléda. Na jednom pódiu se totiž 10. března potkají dvě divoké a výrazné kapely. Crossoveroví Hentai Corporation a thrash metaloví Debustrol na společném turné slaví svá kulatá výročí.

V rámci „Bodám tě a ty řveš jak tour 2016“, jak byla šňůra nazvána, se příznivci těchto nechvalně známých formací dočkali téměř dvaceti zastávek po celé republice, a jednou z nich je právě Fléda. ,,Spojení Hentai Corporation a Debustrolu určitě potěší všechny příznivce tvrdších žánrů. Bude to bezesporu nespoutaná podívaná, na kterou podle mého názoru zúčastnění hodně dlouho nezapomenou,” slibuje výjimečný zážitek dramaturg Ondřej Bača. Dodává, že si obě uskupení připravila premiéru zbrusu nových videoklipů. Po perverzním lesním dobrodružství Equilibristic Brides od Hentai Corporation, se mohou fanoušci těšit na další a tentokráte animovaný klip.

Od řízků z Debustrol se pak publiku dostane rovnou dvojité nálože, přičemž první klip k písni Válka byl již vypuštěn do světa v polovině listopadu. ,,Kdo někdy viděl koncert Hentai Corporation, tak ví, že je to jedna z nejšílenějších skupin u nás, přičemž jejich hudba je vlastně žánrově jen těžko zařaditelná,” vysvětluje Bača. Za deset let svého působení tato pražská formace dokázala, že se nebojí kontroverze a jejich koncerty jsou poctivý rock´n´roll. Kapelu Debustrol si zase hudební gurmáni spojují s thrash metalem, protože jsou v tomto žánru považováni za české průkopníky. Na koncertní scéně se tato skupina pohybuje více než patnáct let a za tu dobu se její zvuk a aranžmá stále přirozeně vyvíjí, přitom však nerezignuje na osvědčené thrashové finesy. 

Hentai Corporation +  Debustrol, Fléda, 10. března, 20:00

Vstupné 230 Kč + poplatky předprodeje / 280 Kč na místě
Facebook událost
PŘEDPRODEJ:
SMSTICKET .cz
INDIES, Poštovská 2
CAFÉ ELEVEN, Dominikánská 11

 

Štítky Fléda, turné, hudební skupina, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hentai Corporation a Debustrol na šíleném turné oslaví kulatá výročí  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.