Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Soutěž! Royal Russian Ballet se předvede v Brně

V době adventu, přesněji 13. prosince, se v Brně představí mezinárodně uznávaný baletní soubor Royal Russian Ballet. Ansámbl poskládaný z uznávaných ruských baletních tanečníků představí českému publiku kvalitu a věhlas ruské taneční školy. Na hudbu Petra Iljiče Čajkovského zatančí tradiční představení Labutí jezero. 

Věhlas ruské baletní školy je populární po celém světě a prakticky neexistuje žádná větší konkurence této kolébky baletního umění. Soubor Royal Russian Ballet reprezentuje ty nejzákladnější postupy a podstaty této školy baletu. Soubor , který momentálně úspěšně vystupuje v Anglii, Irsku a Polsku se po zastávkách v České republice představí také ve Spojených arabských emirátech. V minulosti soubor procestoval celý svět, kde sklidil velký úspěch, samozřejmě velkou základnu má v domácím Rusku a na Ukrajině. S tradičním Labutím jezerem, které se souborem nastudoval ruský zasloužilý umělec Mikhail Bezzubikov, přijede do Prahy, Brna a Ostravy na začátku prosince 2015.

Vstupenky na toto exkluzivní a první vystoupení souboru v Brně jsou v prodeji v síti Ticketportal v ceně od 490Kč a jsou stále k dostání.

Odkaz na rezervační systém je zde: www.ticketportal.cz/performance.aspx?idp=1301268

Tisková zpráva



 

Soutěž o lístky na Royal Russian Balet v Brně

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Štítky Brno, Pjotr Iljič Čajkovskij, advent, jezero, představení, Polsko, Anglie, Irsko, Česko, Spojené arabské emiráty, soutěž, Rusko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Soutěž! Royal Russian Ballet se předvede v Brně  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.