Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Blešák na Flédě láká na vánoční atmosféru.

Nejen brněnské ulice a náměstí, ale i Blešák na Flédě se před koncem roku naladí na blížící se Vánoce. Tradiční jarmark výrazně prodlouží a nabídne kromě zboží z druhé ruky i vánoční pochutiny a výrobky, které udělají radost jako dárky pod stromečkem. Celkem se na trhu 6. prosince sejde přes 40 prodejců.

Blešák k Flédě neodmyslitelně patří již několik let a mezi návštěvníky našeho klubu je velmi oblíbený. Ten letošní poslední, vánoční, samozřejmě nebude ochuzen o prodejce s oblečením a věcmi do domácnosti. Zároveň však dáme prostor i výrobcům šperků, přírodní kosmetiky nebo prodejcům cukroví a ozdob, kteří navodí sváteční atmosféru,” vysvětluje organizátorka Michaela Sagitariová z klubu Fléda a dodává, že akce tak bude ideálním místem pro nákup originálních vánočních dárků.

Kdo zavítá mezi 14:00 a 19:00 na Flédu, může se těšit například na designové diáře, retro zástěry, bižuterii, výrobky z vosku, vánoční ozdoby, doplňky do domácnosti či módní kousky nezávislých brněnských tvůrců. „K Vánocům samozřejmě patří cukroví a punč, které nebudou chybět. Kromě toho však návštěvníci najdou na Flédě i veganské sladkosti nebo francouzské speciality,” doplňuje Sagitariová. Někteří výrobci sladkých pochutin si také připravují dárkově zabalené drobné pečivo. „Pro Blešák připravujeme i speciální Vánoční cupcakes,” doplnila Tereza Šálková z Čupčák.cz.

Bleší trh patří k neoblíbenějším akcím, které tým klubu Fléda pořádá. Za tři roky se z trhu stala událost, na kterou se pravidelně každý měsíc hlásí kolem 120 prodejců a navštíví jej stovky nakupujících. Akce se koná osmkrát do roka a dosud se na ní vystřídalo asi 800 stánkařů.

Vánoční Blešák, Fléda, neděle 6. prosince, 14:00 – 19:00

Vstup zdarma
Facebook událost

Tisková zpráva

Štítky Fléda, Vánoce, Facebook, pochutiny

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Blešák na Flédě láká na vánoční atmosféru.  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.