Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Divadelně - cirkusový průvod "Léto a dým" oživí Kohoutovice

V kohoutovických ulicích potkáte ve středu 21.10. 2015 alegorické postavy na chůdách, lampiónový průvod, uvidíte jezdce na jednokolkách, žonglování s ohněm atd. To vše na akci "Léto a dým" vrežii brněnského Cirkusu LeGrando.

Kohoutovice již po šestnácté zažijí pouliční divadlo s názvem „Léto a dým“. Akce je symbolickým rozloučením se s létem a předáním vlády zimě. Průvod, ve kterém místní občané nesou svíčky, lampiony a pochodně, má tři zastavení, kde je kvidění široké spektrum prvků cirkusových a artistických disciplín -alegorické postavy na chůdách, akrobacii, pyroefekty, jednokolky, žonglování s ohněm atd. –spojené poetikou tzv. nového cirkusu vpřízračné atmosféře podzimního kohoutovického sídliště.

Průvod je v Brně Kohoutovicích velmi populární (pravidelně okolo 200 diváků) a účastní se ho všechny věkové kategorie. Jedná se o site specific projekt Cirkusu LeGrando, připravovaný každý rok vjiném duchu.

Akce je zdarma.

Datum a lokace: Středa 21. října 2015, začátek před ZŠ Pavlovská vBrně-Kohoutovicích v 18.00 –odtud průvod směřuje po Libušině třídě kpracovišti Legato na Stamicově ulici.Diváci nechť si vezmou lampiony, svíčky, pochodně, světýlka.

Tisková zpráva

Štítky lampion, žonglování, Brno, divadlo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Divadelně - cirkusový průvod "Léto a dým" oživí Kohoutovice  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.