Počasí dnes22 °C, zítra24 °C
Neděle 7. července 2024  |  Svátek má Bohuslava
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Léto je tady a známé tváře se i s rodinami baví na Planetě zábavy

PR článek

Stovky atrakcí i vesmírnou výstavu si za cenu 1 vstupenky užijí návštěvníci na Planetě zábavy v Brně po celé prázdniny. Čeká je letní lunapark s atrakcemi zdarma, vnitřní zábavní park se zářivým světem pohádek a výstava kosmonautiky Space Mission plná kosmických lodí a originálních skafandrů. 

Letní lunapark – neomezeně zdarma

Návštěvníky čeká velký autodrom, létající sloni a bláznivá lavice. Nechybí velký řetízkový kolotoč ani kolotoč s koníky. Děti neodolají lodičkám na vodě nebo veselému vláčku a autodráze. Pro odvážné je obrovské kyvadlo – Extrém. Všechny atrakce jsou ZDARMA v ceně vstupenky.

Planeta zábavy s dětskou stezkou

Ve vnitřních prostorách děti objeví zářivý svět pohádek. V magickém lese si zatančí s vílami, potkají tygry, lední medvědy i veselé dinosaury. Malý Nemo s princeznou Ariel je provede podmořským královstvím. Na dětské stezce se dozví zajímavosti o přírodě. A to není všechno, děti čeká i svět stavebnic, trampolíny, skluzavky, lezecká stěna nebo zip-line.

„Moc nás těší, že se tu s dětmi bavily i Míša Tomešová, Lejla Abbasová nebo Hanka Mašlíková a mnoho dalších. A v létě čekají návštěvníky i novinky – extrémní kyvadlo v lunaparku nebo koncerty, které si užijí každý víkend po celý červenec. Kromě atrakcí, pohádek a letů do vesmíru, tak malé i velké potěší zpěvačka Ellie nebo malí Čiperkové. A to vše už v ceně základní vstupenky,“ popisuje nové akce na Planetě zábavy Květa Havelková z organizačního týmu. 

Výstava kosmonautiky Space mission se zvukovým průvodcem zdarma

Vstupenka na Planetu zábavy platí také na světovou výstavu kosmonautiky SPACE MISSION, plnou originálních exponátů. Návštěvníci zažijí pocity stavu beztíže při průchodu orbitální stanicí, vstoupí na palubu raketoplánu a seznámí se s životem na oběžné dráze i s budoucností na Marsu. Pro děti je připravena další dětská stezka a zvukový průvodce. 

Nejmodernější virtuální realita a opravdový výcvik astronautů

Na Planetě zábavy a na Space Mision se návštěvníci proletí vesmírem, přistanou na Měsíci nebo zdolají obrovskou horskou dráhu díky 5D virtuální realitě. Skutečný výcvik astronautů si potom vyzkouší ve Space Campu na gyroskopu – trenažéru, na kterém trénují i piloti a astronauti. 

Planeta zábavy – otevřeno denně od 10 do 19 za cenu již od 190 Kč.

Více na webu planetazabavy a spacemission.

Ohodnoť článek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Léto je tady a známé tváře se i s rodinami baví na Planetě zábavy  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.