Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Fanoušci Pokémonů se mohou těšit na Poké tour v NC Královo Pole

PR článek

V sobotu 11. května se bude v NC Královo Pole konat již po třetí Poké tour, akce určená všem milovníkům Pokémonů. Na co se můžete těšit? Od burzy karet, tematických soutěží a kvízů, přes výuku karetní hry Pokémon TCG až po dětský koutek a prodej zboží. Nezapomeňte si zahrát Pokémon TCG pod vedením trenéra a prohlédnout si nabídku unikátních kartiček, které vám nabídnou prodejci přímo na akci.

Pokud chcete doplnit svou sbírku nebo se zbavit duplicit, nenechte si ujít burzu. Každý prodejce má svou unikátní nabídku, a tak máte šanci ulovit přesně to, co hledáte – ať už je to poslední kousek do master setu, unikátní promo karta nebo jen drobnost k potěšení.

Zahrajte si karetní hru Pokémon TCG

Na akci se naučíte hrát pod vedením trenéra a zažijete napínavé zápasy. S každou pokémoní kartičkou je totiž možné odehrát vzrušující bitvu.

Nezapomeňte si také udělat radost! Vychutnejte si boostery z nejnovější edice, pořádné album, roztomilé plyšáky nebo nadupané boxy. A navíc se nechte překvapit, protože kromě Pokémon produktů budou k dostání i karetní a deskové hry, sportovní kartičky, Funko POP! figurky a mnoho dalšího.

Naučte se poznat falešnou Pokémon kartu od pravé

Expert vám bude vysvětlovat, jak rozlišit falešné karty od těch pravých. Můžete si tedy  přinést své album a nechat si zkontrolovat pravost vašich kartiček.

A co ještě? Rozhodně nezapomeňte na tombolu, kde můžete vyhrát zajímavé ceny, jako jsou balíčky, plyšáci nebo i dražší boxy. Vstupenku do tomboly zakoupíte přímo na akci.

Pokud jste fanoušci Pokémonů označte si datum 11. května a přidejte se k nám na Poké tour v NC Královo Pole!

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fanoušci Pokémonů se mohou těšit na Poké tour v NC Královo Pole  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.