Počasí dnes20 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Přijďte do NC Královo Pole pro kotel adrenalinu a velkolepou show

PR článek

Před centrem NC Královo Pole vyroste 4. května MODULÁRNÍ PUMPTRACK, ve kterém se bude během dne soutěžit o hodnotné ceny za více jak 10 000 Kč. Sobotní program doplní obří JF MEGA-MINIRAMPA, na které budou lítat ty nejdrsnější bmx/scoot rideři z celé České republiky. Během dne se můžete také těšit na workshopy, půjčovnu koloběžek/bmx včetně helem zdarma. Dále relax zónu, dárečky od partnerů akce a na závěr autogramiádu účinkujících sportovců.

Tím to nekončí, ale začíná! MODULÁRNÍ PUMPTRACK zůstane až do 28.6. 2024! Návštěvníkům bude k dispozici každý den. Navíc každý víkend bude obohacen o půjčovnu koloběžek/bmx včetně helem zcela ZDARMA.

Jako bonus se v sobotu 8. června areál rozroste o ještě větší JF DOUBLE SHOW, na které budou lítat ty nejdrsnější bmx/scoot rideři z celé České republiky. Během dne se můžete opět těšit na soutěž o hodnotné ceny za více jak 10 000 Kč, workshopy, relax zónu, dárečky od partnerů akce a na závěr autogramiádu účinkujících sportovců.

Hodnocení článku je 28 %. Ohodnoť článek i Ty!

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přijďte do NC Královo Pole pro kotel adrenalinu a velkolepou show  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.