Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Festival Game Now! láká do Olympie na stovky her

PR článek

Game Now!, to je herní festival v OC Olympia Brno. Nenechte si ujít jeho druhý ročník, který probíhá právě nyní až do 24. září. Organizátoři lákají na spoustu herních novinek i léty prověřených legend, které si můžete vyzkoušet na konzolích, PC, mobilech i ve virtuální realitě.

Na Game Now! si na své přijdou hráči všech generací. Zahrát si můžete jen tak pro zábavu, stejně jako se zapsat do turnajů o ceny. „Troufám si říct, že letošní ročník je ještě o kus nabitější než loňský. Společně s OC Olympia Brno jsme připravili hned čtyři místa, kde mohou návštěvníci vyzkoušet své herní dovednosti, a to konkrétně Gaming doupě, Mobilní zónu, PC zónu a Microsoft kiosek. Hrajeme každý den po celou otvírací dobu,“ říká David Vykouřil, account manager ze spolupořádající agentury Media Age.

Herní zážitky v nejrozmanitějších podobách 

V Gaming doupěti si vyzkoušíte PlayStation 5, Xbox Series X i VR a odehraje se tu i festivalové finále v závodní hře Forza Horizon 5. V Mobilní zóně se může každý přesvědčit, že se silné herní zážitky vejdou i do kapsy. Odehrávají se tu každodenní turnaje v mobilních hrách, ti nejlepší se kvalifikují do grand finále a v něm se utkají o hodnotné ceny od Samsungu. Kromě mobilů můžete v Mobilní zóně „zapařit“ i na tabletech a noteboocích.

V PC zóně čeká na příchozí hned několik špičkových herních počítačů. Každou sobotu od 16:00 se tady můžete kvalifikovat do festivalového finále ve Forza Horizon 5. V Microsoft kiosku pak na hráče čekají stovky herních titulů z Game Passu. Další podrobnosti k 2. ročníku festivalu Game Now! najdete na webu Olympia-gamenow.cz.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Olympia, Nakupování, Akce, Hry

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Festival Game Now! láká do Olympie na stovky her  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.