Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Správná volba kroužku pro děti je klíčová, s výběrem pomůže Kroužkofest

PR článek

Festival zájmových kroužků v OC Futurum už první zářijovou neděli nabídne více než 50 mimoškolních aktivit pro děti, a to vše na jednom místě. Děti a jejich rodiče tak budou mít možnost seznámit se s různými kroužky a zvolit ten, který je zaujme nejvíce.

Začátek školního roku se kvapem blíží a s ním spojený i výběr volnočasových aktivit pro děti. Pokud stále nevíte, kam své ratolesti přihlásit, pak určitě navštivte Kroužkofest. Na jednom místě se představí více než 50 sportovních, jazykových a uměleckých kroužků. Součástí festivalu bude například taneční studio T-Group, Kometa Brno, nebo organizace Věda nás baví. Děti tak mohou vše vidět na vlastní oči a většinu aktivit si i vyzkoušet. Díky tomu se potom snadněji rozhodnou, čemu by se chtěly v budoucnu věnovat. 

18. ročník Kroužkofestu vypukne už v neděli 3. 9. v obchodním centru Futurum. Akce startuje v 10 hodin dopoledne a potrvá až do 18. hodiny. Celým dnem bude provázet herec Městského divadla Brno Alan Novotný. Pro návštěvníky bude kromě prezentace kroužků připraven i bohatý doprovodný program. 

Těšit se můžete na ukázku netradičního sportu headis, který spojuje stolní tenis a fotbal, vystoupení studia Tigers Cheerleaders a celou řadu dalších tanečních čísel. Členové nejúspěšnějšího stepařského studia roku 2022 z T-Group svoje dovednosti předvedou hned několikrát.

Kroužkofest navštíví i zlatý olympijský vítěz a mistr světa ve střelbě Jiří Lipták. Přijďte si ulovit svůj autogram a vyfotit se s vrcholovým sportovcem. Autogramiáda startuje v 15 hodin.

V oblíbené tombole mohou soutěžící vyhrát dárky, které potěší nejen malé děti. Rodinné vstupenky do Aqualandu Moravia, poukázky do obchodů, vstupenky do dobrodružného parku Šmoulové – Magický svět a mnohem více. Během celého dne budou navíc pro návštěvníky připraveny i další akce a slevy. 

Malí dobrodruzi ocení lezeckou stěnu a skákací hrad. Chybět nebude ani malování na obličej a Balónkový klaun, který svými triky vykouzlí dětem úsměv na tváři. Navštívit Kroužkofest znamená užít si neděli plnou zábavy s rodinou a vybrat ten pravý kroužek pro vaše děti. 

Ohodnoť článek

Štítky Brno, Futurum, Festival, Akce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Správná volba kroužku pro děti je klíčová, s výběrem pomůže Kroužkofest  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.