Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Největší rodinný festival Bezva Fest míří do Slavkova

PR článek

Zábavný rodinný festival Bezva Fest vyráží na tour po ČR. Už 10. 6. 2023 v areálu zámku Slavkov čeká na návštěvníky několik bezva zón, 30 atrakcí zdarma, nejdelší nafukovací překážková dráha v ČR, youtuberská stage a mnohem více.  To vše v ceně vstupného. Zažijte se svojí rodinou nejbezvadnější den ve vašem životě. 

Zámecký areál ve Slavkově letos poprvé rozhýbe největší rodinný festival Bezva Fest. Návštěvníky čeká opravdu bohatý a pestrý program. Pro fanoušky sociálních sítí je nachystaná youtuberská stage s předními českými youtubery a influencery (Tary, Fizi, Adam Kajumi, Lea). Hudební program je nabitý hvězdami. Letošním headlinerem slavkovského Bezva Festu není nikdo jiný než Ben Cristovao. Smutnit nemusí ani příznivci Sebastiana nebo Jakuba Děkana. Na mladší publikum se budou těšit Lollipopz, Smejko a Tanculienka, Kája a Bambuláček, Míša Růžičková, Pigy show a Mlsotkové.

Pro malé i velké hráče je připravena game zóna se simulátory, počítačovou hernou a herními konzolemi. Milovníci atrakcí ocení nejdelší nafukovací překážkovou dráhu v ČR a dalších 30 atrakcí (autodrom, ruské kolo, řetízkové kolotoče, dětské kolotoče, obří nafukovací atrakce, skákací hrady a další). Festival nemá věkové omezení. Každý si tu najde to své. Naši nejmenší si užijí zábavu v baby zóně. Nebude chybět závod batolat a další soutěže o hodnotné ceny. Maminky se mohou nechat hýčkat v beauty zóně (dekorativní kosmetika zdarma, cvičení a další) a smutnit nemusí ani mužské protějšky, pro ty je nachystaná chlapácká zóna, kde poměří své síly s ostatními a zažijí tu pravou chlapskou zábavu. 

Rěla návštěvníkům rozhýbe Wannado Festival Tour s netradičními sporty. A  nebudou chybět ani tvořivé dílny pro šikovné ručičky, zóna povolání, kde se představí tradiční i netradiční zaměstnání,  a  charitativní zóna, která přiblíží život lidí s handicapem. Pro odpočinek bude vyhrazena chill zóna a chuťové buňky rozmazlíte výborným jídlem.

,,Bezva Fest ve Slavkově bude stát za to. Věříme, že se povede minimálně stejně tak jako loňský druhý ročník v Litoměřicích, na který dorazilo přes 8,5 tis. návštěvníků. Těšíme se na vás,“ doplňuje pořadatelka Bezva Festu Adéla Marková.  

Lístky jsou do vyprodání k dostání v předprodeji Ticketportal za zvýhodněnou cenu. Děti do 100 cm mají vstup zdarma a rodiny mohou využít zlevněné vstupné. Více informací a podrobný program naleznete na webu a FB, IG a TikToku Bezva Fest.

Vyhrajte rodinné vstupné na Bezva Fest (2 dospělí a 2 děti do 15let).

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Ohodnoť článek

Štítky Bezva Fest, Slavkov, Děti, Akce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Největší rodinný festival Bezva Fest míří do Slavkova   |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.