Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Vyhrajte volňásky na Prima FRESH festival a degustační menu přímo od Zdeňka Pohlreicha 

PR článek

Už tento víkend se otevřou brány Prima FRESH festivalu na hradě Špilberk. Festival se zaměřil na legendární restaurace v ČR a samozřejmě nebude chybět Zdeněk Pohlreich. Pro jednoho z našich čtenářů máme volnou vstupenku pro dva, ke které si navíc bude moci vychutnat festivalové menu přímo od slavného šéfkuchaře. Stačí správně zodpovědět naši soutěžní otázku, nápovědu najdete v textu.  

Mezi legendy se řadí rozhodně restaurace Café Imperial Zdeňka Pohlreicha, která svoje menu připraví spolu s vyhlášeným podnikem Valoria Restaurant. Český Národní tým kuchařů a cukrářů sdružující špičky v oboru gastronomie nebude chybět. Když se řekne Klokočná, tak gurmáni zbystří, protože to je místo, kde sídlí Restaurace U Sapíků, který na festival také dorazí. V neposlední řadě se předvede i team Restaurace Marcela Ihnačáka. 

Mezi místními podniky se blýsknou restaurace z průvodce Gourmet Brno, kde má svoje místo například Element Brno. Dalšími budou Arslan Buuz, Little Saigon Brno nebo Bistro Leháro. A na své si přijdou i milovníci extrémní gastronomie svoje netradiční menu doveze Extrémní catering pod vedením šéfkuchaře Filipa Töpfera. 

Jako u královského dvora si bude možné vybrat z nabídky delikates Great Taste, které se mohou pyšnit oceněním udělovaným jen těm nejlepším delikatesám světové úrovně. V nabídce bude čokoláda od Pražské čokolády Steiner & Kovařík, kterou má na svém stole i ománský sultán, vybraný kampotský pepř od Pepper Field nebo žhavě ostré čili od My-Chilli.

Na Prima FRESH festivalu se na pitný režim rozhodně nezapomíná. Vyhlášený pivovar Raven nabídne nachlazené pivečko i svoje speciály. Cidery, ochucená piva i speciální edice budou nabízet lokální pivovary z širokého okolí. Milovníci vína už tradičně mohou zamířit do vinařské zóny. Bílé, červené nebo bublinky bude možné ochutnat u stánků předních českých i zahraničních vinařů. 

Všude bude možné platit kartou, telefonem nebo hodinkami. V případě, že někdo přijde s hotovostí, může si zakoupit festivalový náramek, kam si hotovost nabije a může pak platit prostřednictvím náramku. Výhodu budou mít držitelé platebních karet Mastercard od Komerční banky, na které letos čekají příjemné bonusy.

Vyhrajte lístky na Prima FRESH festival a degustační menu přímo od Zdeňka Pohlreicha 



 
Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Prima, Brno, Festival, Gastronomie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Vyhrajte volňásky na Prima FRESH festival a degustační menu přímo od Zdeňka Pohlreicha   |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.