Počasí dnes18 °C, zítra24 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Připravuje se adventní benefiční koncert pro Oblastní charitu Rajhrad

V neděli 18. 12. 2022 se koná koncert Brněnského filharmonického sboru Beseda brněnská v Rajhradě. Příjemně strávené odpoledne může být pomocí pro druhé. 

Adventní čas je časem příprav na blížící se Vánoce. Většina lidí tento čas věnuje úklidu, pečení cukroví nebo nákupu dárků. Advent je však i příležitostí, kdy se můžete zastavit, rozjímat, a především si najít chvilku pro setkávání s vašimi nejbližšími, rodinou. Oblastní charita Rajhrad ve spolupráci s Benediktinským opatstvím Rajhrad a Brněnským filharmonickým sborem Beseda brněnská pořádá na 4. adventní neděli 18. 12. 2022 od 16:00 benefiční koncert. Koncert se uskuteční v kapitulní síni Benediktinského opatství sv. Petra a Pavla, Klášter 1, 664 61  Rajhrad. Vstupné je za dobrovolný příspěvek a bude věnován potřebným v  Oblastní charitě Rajhrad.

Oblastní charita Rajhrad pomáhá prostřednictvím sociálních a zdravotních služeb především nevyléčitelně nemocným lidem, seniorům, lidem se zdravotním a mentálním postižením, lidem v sociální a hmotné nouzi, ohroženým dětem a mládeži. Cílem je pomoci potřebným, kteří řeší nepříznivou životní situaci a nedokážou si pomoci vlastními silami. 

Ohodnoť článek

Tisková zpráva

Štítky Charita, Koncert, Rajhrad

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Připravuje se adventní benefiční koncert pro Oblastní charitu Rajhrad  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.