Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Vyhrajte poukaz na brněnský event lokálního designu, gastra a slow fashion EVENT. Brno

PR článek

Industriální prostory brněnské Zbrojovky se od pátku 25. do soboty 26. listopadu promění v neobyčejný market lokálních značek s bohatou gastro nabídkou. Zhruba 60 lokálních značek s designovými výrobky a 15 oblíbených brněnských podniků v unikátních prostorách haly 76. To bude listopadový EVENT. Pořadatelé se snažili o co nejpřívětivější prostředí nejen pro rodiny s dětmi, proto bude na místě hlídaný dětský koutek a chill-out zóny pod taktovkou kaváren Industra a Rebelbean. Pánové mohou na místě využít služeb barbera a nechat se ostříhat. 

Pořadatelé doporučují přijít s prázdným žaludkem, protože gastro hala nabídne přehlídku světových kuchyní ať už půjde o mexické Roburrito nebo východoslovanský The Borsch. Detaily o festivalu můžete sledovat na sociálních sítích festivalu: FB či IG

Z designových značek se můžete těšit například na šperky Du Coeur, bytové doplňky Ententyky, keramiku Engoba, vázy pro květinové řízky od Bacule, dětský Bunkr, jógamatky Ananasana nebo módní kousky Young Primitive a Reparády. V rámci slow fashion konceptu bude součástí marketu i pop-up pražského vintage second handu 1981.

Jak se zapojit do soutěže
Díky soutěži s Brněnskou Drbnou může jeden z vás vyhrát 2 volné vstupy a poukaz v hodnotě 1500 Kč, který lze využít u jakéhokoliv designového i gastro stánku na EVENTu. Soutěž bude trvat do 23. listopadu do 12h. Výherce bude kontaktován emailem.

Soutěž o poukaz na EVENT. Brno

Soutěžní otázka: Který den začíná market a gastro festival EVENT. Brno?

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Event, Brno, Akce, soutěž, Industra

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Vyhrajte poukaz na brněnský event lokálního designu, gastra a slow fashion EVENT. Brno  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.