Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zažijte horečku páteční noci v samém srdci Brna

PR článek

Přibližně před měsícem se otevřel v centru Brna Maison club & lounge – sídlo nevšedních zážitků spojující kvalitní servis a smysl pro detail. Můžete se tu pohodlně usadit, dát si drink se svými business partnery a večer následně zakončit v klubu. 

Luxusní prostředí s proměnlivou atmosférou

Maison club & lounge si vás získá svým jedinečným, luxusním prostředím vyladěným do posledního detailu. Neomezuje se pouze na jeden typ provozu, ale jeho vizí je naopak propojit klasický bar s lounge i hudebním klubem, čímž se stává odrazovým můstkem pro celou řadu nevšedních, nezapomenutelných zážitků. V současné době zatím funguje pouze od pátku do soboty, a sice jako klub v němž na vás čeká různorodý hudební doprovod (house, techno, hip hopo, RnB i latiny) v podání těch nejlepších DJ. Ať už ze známých pražských klubů, od našich slovenských sousedů, nebo přímo z Brna.

Ideální místo pro jakoukoliv událost

Prostor klubu se dá využít jak pro schůzky s několika blízkými přáteli, tak pro různé firemní akce či velkolepé afterparty. Například 17.9. tu proběhla jedinečné afterparty Oktagon MMA, největší česko-slovenské organizace, která v ČR pravidelně pořádá turnaje bojových sportů, a určitě nebyla poslední podobnou akcí. Samozřejmostí je tu kvalitní servis a velký výběr destilátů – od vodky a ginu přes nejrůznější koktejly až po pravé šampaňské, jako je Armand de Brignac, Dom Pérignon Vintage či Krug Grande Cuvée.

Klasický klub i VIP lounge pro náročné

Maison club & lounge je rozdělen do dvou částí – hlavního sálu, který je přístupný úplně každému, a exkluzivního VIP lounge, kam se za běžného provozu (tedy od pátku do soboty) dostanete pouze se speciální členskou kartičkou, již lze získat pouze na doporučení někoho, kdo už ji vlastní. Máte-li rádi své soukromí a nechcete zapadnout do davu, pak se ve VIP části budete cítit ryba ve vodě. Ve všední dny pak klub navíc nabízí možnost pronajmout si celý klub pro uzavřenou společnost, např. pro různé firemní akce jako teambuildingy apod.

P. S.: Na začátek listopadu plánuje Maison velkou akci – otevření lounge, který bude v provozu každou středu a čtvrtek a bude svým návštěvníkům nabízet vodní dýmky. Chcete-li být stále v obraze a mít ty nejčerstvější informace o plánovaných akcích, nezapomeňte klub sledovat na Facebooku či Instagramu.

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Brno, Club, Zábava, Noční život, VIP, Instagram, Facebook, OKTAGON MMA, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zažijte horečku páteční noci v samém srdci Brna  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.