Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Show and the City letos hosty přenesla do antických Atén

PR článek

Jíž 3. ročník Show and the City přinesl do nejkrásnějšího hotelu v Brně, Barceló Brno Palace, benefiční událost roku. Stejně jako předešlé ročníky i tento byl nabitý tím nejzajímavějším, co aktuální módní prostředí nabízí.

Divákům své nejnovější kolekce odprezentovali velká jména z oboru jako je Poner, Laho ateliér, Miroslav Michael Knot nebo Aleš Báry. Tyto návrháře doplnily stylové Brněnské butiky Eccitante a Plaza fashion.  Letošním tématem slavnostního večera byly antické Atény, což bylo znát i na mole, po kterém se procházely doslova bohyně krásy České republiky. Exkluzivně právě v Brně měli hosté jedinečnou možnost vidět všechny aktuální vítězky Miss Czech republic pohromadě, včetně nejkrásnější dívky republiky Krystýny Pyszkové, Miss Czech republic.

Naprostou trefou do černého byla volba moderátorky, kterou se letos stala Tereza Pergnerová. Slavnostní atmosféru mezi přehlídkami doplnily umělecké vstupy známých českých performerů. Obecenstvo opět v tichém úžasu sledovalo kouzelnické triky Lukáše a Pavla Šeklin, obdivovalo nádherný zpěv Vendy Spáčilové a šarmantní zpěv Igora Loškára. Večer jemně doprovodila na harfu půvabná Pavla Šťovíčková.

Tou nejdůležitější složkou byla však právě ta benefiční. Projektu Show and the City se opět povedlo díky výtěžku pomoci potřebným, kterými letos byla holčička Ivka trpící rozštěpem páteře, které putovalo 138 000 korun a záchranné stanici kočkovitých šelem Bioparku Štít, který si odnesl 30 000 korun. 

Šeky jim závěrem večera předala ředitelka a zakladatelka dobročinného spolku Dnes Pomáhám z.s., Petra Pachlová. „Já osobně jsem pyšná hlavně na to, že přinášíme benefiční linku k tak významné události, jakou Show and The City bezesporu je. Dokazujeme Vám, že pomoc je atraktivní a že dokážeme vykouzlit z jakékoliv události dobrý skutek a pomoci tak těm, kteří to potřebují.” 

Celou událost si jako obvykle nenechalo ujít mnoho známých českých osobností, mezi kterými nechyběla Taťána Makarenko, Dominika Myslivcová, Leona Novoberdaliu nebo Dominika Mesárošová. Akce se uskutečnila pod taktovou eventových agentur Wonder production a Top promo, pod záštitou a podporou města Brna a řady partnerů.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Showandthecity, Dnespomaham, Brno, benefice, Athény, Česko, Miss Czech Republic, Tereza Pergnerová, Petra Pachlová, Taťána Makarenko, Dominika Myslivcová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Show and the City letos hosty přenesla do antických Atén  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.